Válogatott: változás a stábban, távozik a német szakember

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.19. 16:17
A Nemzeti Sport Online információja szerint Daniel Stenz a továbbiakban már nem lesz a magyar labdarúgó-válogatott stábjának tagja. Értesülésünket megerősítette a szövetség.

Augusztusban számoltunk be róla, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány stábjában több változás történt. A Videotonhoz távozó videoelemző, Késedi Gábor munkakörét a német Daniel Stenz vette át, aki korábban az észak-amerikai profiligában (MLS) és hazájában is dolgozott.több változás történt. A Videotonhoz távozó videoelemző, Késedi Gábor munkakörét a német Daniel Stenz vette át, aki korábban az észak-amerikai profiligában (MLS) és hazájában is dolgozott.

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a továbbiakban már nem ő végzi a videoelemző munkát. Ezt az információt megerősítette nekünk a Magyar Labdarúgó-szövetség:

„Daniel Stenz egyike volt azon szakembereknek, akik Késedi Gábor távozását követően a látókörünkbe kerültek. A szövetség és a klubfutballból érkező Stenz úr közötti megállapodás értelmében az elmúlt hónapokban próbaidő keretében segítette a válogatottnál zajló szakmai munkát, ezen időszak azt mutatta, hogy a szakmai elképzelések nem teljesen azonosak, így Daniel Stenz szerződése nem került véglegesítésre” – reagált az NSO-nak az MLSZ.

Daniel Stenz már nem tagja a válogatott stábjának (Fotó: mlsz.hu)
Daniel Stenz már nem tagja a válogatott stábjának (Fotó: mlsz.hu)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik