Válogatott: Több futballista is élni tudott a bizalommal - Egervári

Vágólapra másolva!
2011.11.11. 20:09
Címkék
Elégedett lehet Egervári Sándor szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott ma esti teljesítményével, a nemzeti csapat ugyanis felkészülési mérkőzésen 5–0-ra legyőzte Liechtensteint. A mai futballisták méltó módon adóztak a nagy előd, Albert Flórián emlékének.

„Ki kellett szolgálnunk a nagyon lelkes közönségünket. Minden helyzetet ugyan nehéz kihasználni, és tény, az utolsó öt percet kissé lezserebben vette már a csapat. Ha ekkor is koncentrálnak a fiúk, akkor még két gólt szerezhettünk volna” – mondta a lefújás után Egervári.

A kérdésre, miszerint jó alkalom volt-e a kísérletezésre a mai meccs, így felelt: „Biztató volt a mai játék, több futballista is élni tudott a bizalommal, igaz, volt néhány halványabb teljesítmény is, de ezek magyarázhatóak.”

„Az ellenfél több szoros meccset is játszott a selejtezők során, tehát nem nyeretlen kétévesekről van szó, ezért is fordulhatott elő, hogy a mérkőzés egyes szakaszaiban kiegyenlített volt a játék, de azért minőségileg végig jobban futballozott a magyar csapat” – zárta mondandóját a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik