Válogatott: Storck komoly dilemmát okozott a norvég riporternek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.10. 09:00
null
Storcknak is legalább annyi kérdése volt (Fotó: tv2.no)
A norvég Tv2 stábja is ellátogatott Telkibe a pótselejtező előtt, hogy Bernd Storck magyar szövetségi kapitánnyal készítsen anyagot. A német szakember sem tétlenkedett, próbálta megragadni az alkalmat, és kikérdezni a riportert az ellenfélről, akinek ez láthatóan fejtörést okozott.


Storck legalább annyira kíváncsi volt a norvégok véleményére saját csapatukról, mint amennyire őket érdekelte a magyar kapitány mondanivalója. A német szakember a negyedóra során a várható formációtól kezdve egyes játékosok jellemzéséig sok részletre rákérdezett. A norvég riporter ezzel kellemetlen helyzetbe került, nem tudta eldönteni, mennyire segítsen az ellenfél kapitányának.

A NORVÉGOK RIPORTJÁT IDE KATTINTVA NÉZHETIK MEG!

Storck természetesen a kérdések mellett a magyar válogatottról is beszélt, kiemelve, hogy hasznos volt az a plusz hét, amit az NB I-es halasztással az itthon játszókkal töltött.

„Nagyszerű a csapategységünk. A védekezésünkre építünk, és bár nem szerzünk sok gólt, megvan a tervünk arra, hogyan találjunk be, remélem, ezt már Oslóban bizonyítjuk” – mondta Storck, aki szerint benne van a pakliban, hogy sikertelen pótselejtező esetén nem folytathatja a munkáját.

„Nem egyszerű, mert nagy várakozás előzi meg a párharcot. Kár lenne, ha egy sikertelen selejtező esetén megköszönnék a munkámat. Sok újdonságot bevezettünk, amelyek hasznosak lesznek a jövőben. Még profibb klubokra van szükség, ezáltal az egész magyar labdarúgás még professzionálisabban tudna működni.”

EB-PÓTSELEJTEZŐ – A PROGRAM
November 12., 20.45: Norvégia–Magyarország (Tv: M4 Sport)
November 15., 20.45: Magyarország–Norvégia (Tv: M4 Sport)

A MAGYAR VÁLOGATOTT SZŰK KERETE A NORVÉGIA ELLENI PÓTSELEJTEZŐKRE
Kapusok:
Bogdán Ádám (Liverpool), Király Gábor (Haladás), Megyeri Balázs (Getafe)
Védők:
Bosnjak Predrag (Haladás), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton FC), Kádár Tamás (Lech Poznan), Lang Ádám (Videoton FC), Leandro (Ferencváros), Vanczák Vilmos (FC Sion)
Középpályások:
Elek Ákos (Csangcsun Jataj), Gera Zoltán (Ferencváros), Kleinheisler László (Videoton), Kovács István (Videoton), Nagy Ádám (Ferencváros), Pintér Ádám (Ferencváros)
Támadók:
Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Pekár László (Puskás Akadémia), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Stieber Zoltán (Hamburger SV), Szalai Ádám (Hoffenheim)

A NORVÉG VÁLOGATOTT 24 FŐS KERETE A MIEINK ELLENI EB-PÓTSELEJTEZŐRE
Kapusok:
Rune Jarstein (Hertha), André Hansen (Rosenborg), Örjan Nyland (Ingolstadt)
Védők: Haitam Aleesami (IFK Göteborg), Vegard Forren (Molde), Even Hovland (Nürnberg), Tom Högli (FC Köbenhavn), Martin Linnes (Molde), Stefan Strandberg (FK Krasznodar)
Középpályások: Valon Berisha (Red Bull Salzburg), Omar Elabdellaoui (Olympiakosz), Pal André Helland (Rosenborg), Markus Henriksen (AZ Alkmaar), Stefan Johansen (Celtic), Havard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach), Ole Selnaes (Rosenborg), Per Skjelbred (Hertha), Alexander Tettey (Norwich), Martin Ödegaard (Real Madrid Castilla)
Támadók:
Jo Inge Berget (Malmö FF), Veton Berisha (Greuther Fürth), Alexander Söderlund (Rosenborg), Mohamed Elyounoussi (Molde), Marcus Pedersen (Strömsgodset)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik