Válogatott: Storck elképesztő feröeri fejlődésről beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.05. 17:49
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya Telkiben a Feröer elleni Európa-bajnoki selejtező előtt elmondta, ellenfelünk hatalmas fejlődésen ment keresztül, nem lesz könnyű dolgunk, de a cél természetesen a győzelem, amivel legalább a pótselejtező biztossá válna.

BŐVEBBEN A VÁLOGATOTT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRÓL IDE KATTINTVA OLVASHAT! BŐVEBBEN A VÁLOGATOTT SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRÓL IDE KATTINTVA OLVASHAT!

„Saját kezünkben van a sorsunk, ha nyerünk csütörtökön, biztosan az első három között végzünk, így legalább a pótselejtező biztossá válik a csapat számára – idézte Bernd Storck szavait az MLSZ. – A célunk természetesen a győzelem, de nem lesz könnyű dolgunk, mert zárt kapuk mögött, üres lelátók előtt lépünk pályára, ráadásul egy kifejezetten veszélyes rivális ellen.”

„A feröeriek elképesztő fejlődésen mentek keresztül nagyon rövid idő alatt, mindent elmond az erejükről, hogy az idegenbeli mérkőzésünkön bár nyertünk, hatvan százalékban az ellenfél birtokolta a labdát. Jól ismerjük az ellenfelet, és a felkészülés során mindent megteszünk azért, hogy sikerrel vegyük az akadályt” – folytatta a megbízott szövetségi kapitány.

„A magyar válogatott megérdemelten áll a jelenlegi pozíciójában, keményen dolgoztak a játékosok az elmúlt egy évben, főképp védekezésben teljesített jól a csapat. A következő napokban támadásban szeretnénk előrelépni, labdabirtoklásnál, az átmeneteknél több mozgásra van szükség az eredményességhez, ebben feltétlenül fejlődnünk kell. Az északírek ellen kissé tétovák voltunk egygólos előnyben, nem tudtunk tíz ember ellen kezdeményezni, ezért nem tudtunk végül megőrizni az előnyünket, de szeretnénk lépésről lépésre javulni ebben a játékelemben is” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik