Válogatott: Pintér helyett Gyömbér Gábor a keretben

Vágólapra másolva!
2012.09.05. 17:14
Címkék
Pintér Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védekező középpályása sérülés miatt nem tud Egervári Sándor szövetségi kapitány rendelkezésére állni, ezért Gyömbér Gábor személyében újabb biztonsági tartalék érkezik a keretbe.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint Szabics Imre után Pintér Ádám sem léphet pályára a válogatott első világbajnoki selejtezőin, az andorrai és a holland válogatott ellen. A diagnózis szerint Pintér ugrócsontjából egy kis darab letört, így a labdarúgóra hosszabb pihenő vár.

Egervári Sándor szövetségi kapitány úgy döntött, a kieső középpályás helyére a biztonsági tartaléknak jelölt ferencvárosi játékost, Gyömbér Gábort hívja meg a csapatba, a futballista ma este csatlakozik a kerethez.

A válogatottsággal még nem rendelkező Gyömbér a második játékos, aki a biztonsági tartalékok közül került az együttesbe, korábban a Győri ETO labdarúgója, Koltai Tamás csatlakozott a csapathoz.

AZ M1 ADJA A PÉNTEKI MECCSET

A Nemzeti Sport Online információja szerint az m1 csatorna közvetíti a magyar labdarúgó-válogatott Andorra elleni világbajnoki selejtezős nyitányát.

A találkozó pénteken 20.30-kor kezdődik Andorra la Vellában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik