Válogatott: Orbán Viktor sem megy ki a zárt kapus meccsre - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.01.11. 15:25
Együttérez a szurkolókkal, így minden bizonnyal nem keres kiskaput és nem a helyszínen tekinti meg a március 22-én rendezendő Magyarország–Románia világbajnoki selejtezőt Orbán Viktor miniszterelnök – értesült a Blikk a politikushoz közeli forrásból.

Mint ismeretes, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a tavaly augusztusi, Izrael elleni mérkőzésen (1–1) történt rasszista megnyilvánulások miatt egy vb-selejtezőre bezáratta a Puskás Ferenc Stadiont. Mint ismeretes, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a tavaly augusztusi, Izrael elleni mérkőzésen (1–1) történt rasszista megnyilvánulások miatt egy vb-selejtezőre bezáratta a Puskás Ferenc Stadiont.

„Reméljük, nem lesznek zárt kapuk, de ha igen, akkor is akkreditálhatók vendégek, újságírók – árulta el a Blikknek Huszár István, az MLSZ nemzetközi kapcsolatokért felelős szakreferense. – Egyelőre várjuk, hogy a FIFA hány személy beengedését engedi a két szövetségnek. Tippelni nem szeretnék, de általában ötven-száz fő jöhet számításba.”

Az MLSZ díszvendégeiként korábbi legendás játékosok, politikusok, közéleti szereplők, művészek is meghívót szoktak kapni a nemzeti csapat meccseire a díszpáholyba. A válogatott összecsapásaira rendszeresen kilátogató Orbán Viktor minden bizonnyal szintén a lelátón szurkolhatna Románia ellen, ám ha marad a pályabetiltás, nem megy ki a találkozóra. Ez esetben legfeljebb tévé előtt szorít a magyar együttes sikeréért – írja a Blikk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik