Válogatott: nagyon fiatal norvég csapat kezdhet a mieink ellen

Vágólapra másolva!
2012.11.13. 22:48
Egil Olsen, a norvég labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya újoncot avathat Havard Nielsen, a Salzburg 19 éves támadója személyében a Magyarország elleni, szerdán 20.30-kor kezdődő felkészülési mérkőzésen.

„Drillo” Olsen várhatóan a Jarstein – Högli, Hangeland, Forren, Hedenstad – Braaten, Henriksen, Nordtveit, Yttergard Jenssen, Nielsen – Söderlund összeállítású kezdő tizenegyet küldi pályára a Puskás Ferenc Stadionban. A várható kezdőben mindössze két harminc évnél idősebb játékos van, helyet kaphat viszont négy még utánpótláskorú futballista is.Jarstein – Högli, Hangeland, Forren, Hedenstad – Braaten, Henriksen, Nordtveit, Yttergard Jenssen, Nielsen – Söderlund összeállítású kezdő tizenegyet küldi pályára a Puskás Ferenc Stadionban. A várható kezdőben mindössze két harminc évnél idősebb játékos van, helyet kaphat viszont négy még utánpótláskorú futballista is.

„Azt hiszem, hosszú ideje nem lépett pályára ilyen fiatal norvég válogatott, lehet, hogy ez minden idők legfiatalabb csapata. Sokuknak nagyon fontos lesz a holnapi mérkőzés – óriási lehetőséget kapnak, hogy 2013-ra beverekedjék magukat a csapatba. Kell nekik még az idő és türelem, hogy stabil A-válogatottak legyenek, de az önmagában is kivételes, hogy hat-hét játékos egyszerre kopogtasson a nemzeti csapat ajtaján. Meglátjuk, hogy holnap mit mutatnak" – idézi Olsent a norvég Tv2.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik