Válogatott: Mutu és Marica is az ellenünk készülő román keretben

Vágólapra másolva!
2013.03.07. 14:26
null
Mutu is ott van a román a keretben (Fotó: Action Images – archív)
Victor Piturca, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette annak a tizenhat külföldön játszó futballistának nevét, akik készülhetnek a Magyarország és a Hollandia elleni soron következő világbajnoki selejtezőkre.

A román szövetség tájékoztatása szerint tizenhat román légiós klubjának küldtek hivatalos kikérőt a vb-selejtezőkre, de a végleges listát csak jövő hét pénteken hirdeti ki a román kapitány, az Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágói után, amelyben a számos válogatott játékost adó Steaua Bucuresti is érdekelt.

A tizenhat fős keretben két olyan játékos is szerepel, aki sérüléssel bajlódik: Adrian Mutu és Ciprian Marica is ott van a listán.

Mutun és Maricán kívül Bogdan Stancu és Dorin Goian sem teljesen egészséges, mindketten kisebb sérülést szenvedtek a közelmúltban, de ők nagy valószínűséggel bevethetőek lesznek a március 22-i, budapesti találkozón.

A román válogatott 16 külföldön játszó futballistája: Costel Pantilimon (Manchester City), Bogdan Lobont (AS Roma), Gabriel Tamas (West Bromwich), Dorin Goian (Spezia Calcio), Razvan Raţ (Sahtar Doneck), Stefan Radu (Lazio), Costin Lazar (PAOK), Razvan Cocis (FK Rosztov), Gabriel Torje (Granada), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Adrian Mutu (AC Ajaccio), Bogdan Stancu (Orduspor Kulubu), Ciprian Marica (Schalke 04), Daniel Niculae (Kubany Krasznodar), Claudiu Keseru (Angers), Ionut Costinel Mazilu (Arszenal Kijev).

Mindent a magyar–román világbajnoki selejtezőről: itt az összes hírünket megtalálja a kulcsfontosságú meccsről!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik