HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.11.19 10:31 Frissítve: 2015.11.19 11:57

Válogatott: Möller és Szélesi is marad Storck stábjában – hivatalos

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány mellett Andreas Möller, Holger Gehrke és Szélesi Zoltán is folytatja a munkát a magyar válogatottnál.

Andreas Möller és Szélesi Zoltán is marad Bernd Storck stábjában (Fotó: Hegedüs Gábor)

 

A norvégokkal szemben sikeresen megvívott Európa-bajnoki pótselejtező után Csányi Sándor, az MLSZ elnöke bejelentette, hogy Bernd Storck a franciaországi kontinenstorna végéig folytatja a munkát a magyar válogatott szövetségi kapitányaként.

 
Kijutottunk az Eb-re! – az összes cikk, fontos információ egy helyen.

A német szakember a napokban az MLSZ vezetőivel és a stábtagokkal is egyeztetett, és eldőlt, hogy a világ- és Európa-bajnok Andreas Möller, a korábban a Bundesligában dolgozó kapusedző, Holger Gehrke, valamint a 28-szoros válogatott játékos, Szélesi Zoltán is folytatja a munkát a nemzeti csapatnál.

„Andreas Möllerrel, Holger Gehrkével és Szélesi Zoltánnal az általam előzetesen elképzelteknek megfelelően, harmonikusan és eredményesen tudtunk együtt dolgozni. A három szakember sokat tett azért, hogy a magyar labdarúgó-válogatott résztvevője lehessen a franciaországi Európa-bajnokságnak. Rendkívül értékes munkát végeztek az elmúlt időszakban, mindenben számíthattam rájuk. A csapat melletti jelenlétükkel a szakmai munka mellett a motivációs háttér is jelentősen erősödött, hiszen személyiségük ösztönzést jelent a játékosaimnak” – mondta Bernd Storck az mlsz.hu-nak.

„A szövetség vezetőivel és mindhárom szakemberrel egyeztettem a jövőt illetően, és abban maradtunk, hogy folytatjuk a közös munkát, továbbra is együtt dolgozunk azon, hogy a magyar csapat felkészülten és minél sikeresebben szerepeljen a jövő évi kontinensviadalon. Nagyon örülök, hogy együtt mehetünk tovább a megkezdett úton” – tette hozzá a szövetségi kapitány.

2019.02.14 08:58:43

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

A kapitány a közelgő Eb-selejtezőről, a kibővült körről és a nagykövet segítségéről is beszélt.

2019.02.13 23:45:06

Magyar válogatott N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Végh Antal éppúgy a szocializmus egyik furfangos szelepe volt, ahogy a műfajában nála klasszisokkal tehetségesebb Hofi Géza is. Még az sem véletlen tán, hogy Hofi a futballt mint témát vele egy időben »találta meg«.

2019.02.13 23:14:11

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2019.02.08 15:23:26

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

Tarlós István főpolgármester Kocsis Sándorról, Varga Zoltánról, gombfociról, a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságról.

2019.02.05 09:44:27

Magyar válogatott BORBOLA BENCE

Közeleg a 2020-as, részben budapesti rendezésű Eb – és közeleg a selejtezők rajtja is.