nemzetisport.hu 2015.11.19 10:31 Frissítve: 2015.11.19 11:57

Válogatott: Möller és Szélesi is marad Storck stábjában – hivatalos

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány mellett Andreas Möller, Holger Gehrke és Szélesi Zoltán is folytatja a munkát a magyar válogatottnál.

Andreas Möller és Szélesi Zoltán is marad Bernd Storck stábjában (Fotó: Hegedüs Gábor)

 

A norvégokkal szemben sikeresen megvívott Európa-bajnoki pótselejtező után Csányi Sándor, az MLSZ elnöke bejelentette, hogy Bernd Storck a franciaországi kontinenstorna végéig folytatja a munkát a magyar válogatott szövetségi kapitányaként.

 
Kijutottunk az Eb-re! – az összes cikk, fontos információ egy helyen.

A német szakember a napokban az MLSZ vezetőivel és a stábtagokkal is egyeztetett, és eldőlt, hogy a világ- és Európa-bajnok Andreas Möller, a korábban a Bundesligában dolgozó kapusedző, Holger Gehrke, valamint a 28-szoros válogatott játékos, Szélesi Zoltán is folytatja a munkát a nemzeti csapatnál.

„Andreas Möllerrel, Holger Gehrkével és Szélesi Zoltánnal az általam előzetesen elképzelteknek megfelelően, harmonikusan és eredményesen tudtunk együtt dolgozni. A három szakember sokat tett azért, hogy a magyar labdarúgó-válogatott résztvevője lehessen a franciaországi Európa-bajnokságnak. Rendkívül értékes munkát végeztek az elmúlt időszakban, mindenben számíthattam rájuk. A csapat melletti jelenlétükkel a szakmai munka mellett a motivációs háttér is jelentősen erősödött, hiszen személyiségük ösztönzést jelent a játékosaimnak” – mondta Bernd Storck az mlsz.hu-nak.

„A szövetség vezetőivel és mindhárom szakemberrel egyeztettem a jövőt illetően, és abban maradtunk, hogy folytatjuk a közös munkát, továbbra is együtt dolgozunk azon, hogy a magyar csapat felkészülten és minél sikeresebben szerepeljen a jövő évi kontinensviadalon. Nagyon örülök, hogy együtt mehetünk tovább a megkezdett úton” – tette hozzá a szövetségi kapitány.

2019.10.15 21:31:37

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A jelenlegi válogatottban kevesen vannak közülük.

2019.10.15 09:07:38

Magyar válogatott H. D.

Az már a mérkőzés előtt eldőlt, hogy Bene Ferenc csapata nem juthat tovább az elitkörbe.

2019.10.14 17:57:31

Magyar válogatott P. K.

Hosszú idő után először nem a Ferencváros stadionjában rendezik meg a következő válogatott mérkőzést.

2019.10.14 20:33:22

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Megjelent három-négy hihetetlenül sunyi, rossz arcú csávó, minden érzelem nélkül körbenéztek, majd vezényszóra a bekiabálásaikkal elkezdték provokálni a tömeget.