Válogatott: megkezdődött a jegyárusítás a norvég meccsre

Vágólapra másolva!
2012.10.29. 13:16
Címkék
A magyar válogatott októberben aratott két győzelmével befejezte idei tétmérkőzéseinek sorozatát, az évzáró összecsapás egy felkészülési mérkőzés lesz a norvégok ellen a Puskás Ferenc Stadionban, amelyre november 14-én 20.30-as kezdéssel kerül sor. A mérkőzésre ma reggel 9.00 órakor kezdődött meg a jegyértékesítés, belépőket országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu internetes oldalon lehet vásárolni.

A találkozóra két árkategóriában értékesítenek jegyeket, a „G jobb” szektortól az „N bal” szektorig a belépők ára 2000 forint, az összes többi helyre 1000 forint.

Az „A jobb” és a „B bal” szektorban gyerekszektort alakítanak ki, ide iskolák, egyesületek válthatnak belépőt 14 évnél fiatalabb gyerekek részére 1500 forintért. Minden 9 gyerek után 1 felnőtt kísérő kötelező (a jegy 1500 Ft a gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt). Minimum 10 db, maximum 50 db ilyen kedvezményes jegyet válthat egy iskola, vagy egyesület. A jegyeket a gyermekjegyek@mlsz.hu email címen lehet igényelni. Az igénylés sikerességéről válasz e-mailt fognak kapni a kérelmezők. Amikor a két szektorba szóló jegyek elfogynak, akkor a válasz e-mailben erről fogják tájékoztatni az igénylőket. Beléptetéskor igazolni kell, hogy a csoportba tartozó gyerekek valóban 14 év alattiak.

A mérkőzésen családi szektort (D jobb, E bal, E jobb) is kialakítanak, ide szigorú szabályokhoz kötött a belépés. A szektorba 3-5 fős családok válthatnak belépőt. A férfi jegye 1000 forintba kerül, a feleség/élettárs jegye ingyenes, a legalább egy, de legfeljebb három 16 éven aluli gyermek belépője 500 forint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik