Válogatott: Matthäus biztos benne, hogy legyőzzük a bolgárokat

Vágólapra másolva!
2012.02.16. 09:12
Címkék
Lothar Matthäus egy éven át volt a bolgár válogatott szövetségi kapitánya, ha valaki, a német világsztár tudna egy-két jó tanáccsal szolgálni számunkra. A százötvenszeres német válogatottól nem éppen baráti módon váltak el a Bolgár Labdarúgó-szövetségnél, a korábbi remek játékos azonban már túltette magát a történteken, és biztos benne, hogy a mieink legyőzik február végén a bolgárokat.

„Igazából még most sem értem, miért kellett eljönnöm, de ez legyen a legnagyobb problémám – mondta Lothar Matthäus a Nemzeti Sportnak. – A kinevezésem után nagyszerűen kezdtünk, hét mérkőzésből hármat megnyertünk, hármat döntetlenre játszottunk, és csupán a szerbektől kaptunk ki. A szövetség vezetői aztán nemcsak velem, hanem több játékossal is összevesztek, így most sok fiatal játszik a csapatban. Legtöbben a hazai bajnokságból kerültek ki, de akad, akit a török vagy éppen az orosz másodosztályból válogattak be.”

Matthäus úgy véli, nincs miért tartanunk a február végi felkészülési mérkőzéstől, a magyar csapat számára ideális felmérés lesz a bolgárok elleni találkozó. Kíváncsiak voltunk arra is, melyik most a jobbik csapat a német világsztár szerint.

„Ez nem is kérdés, a magyar együttes most jóval erősebb a bolgárnál, ott van a csapatban Juhász Roland, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs vagy éppen az elnyűhetetlen Király Gábor. Biztos vagyok benne, hogy legyőzik a bolgárokat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik