Válogatott: Lewandowskiékkal játszhatunk márciusban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.14. 15:32
A Nemzeti Sport Online Lengyelországból származó információja szerint a magyar labdarúgó-válogatott Poznanban játszhat felkészülési mérkőzést március 23-án.

Bernd Storck szövetségi kapitány a hétfő reggeli sajtótájékoztatóján elmondta, erős ellenféllel szeretne játszani felkészülési mérkőzést márciusban. Az NSO úgy értesült, hogy a Lengyel Labdarúgó-szövetség hamarosan felkeresi a magyart, hogy egyeztessen az ügyről. szeretne játszani felkészülési mérkőzést márciusban. Az NSO úgy értesült, hogy a Lengyel Labdarúgó-szövetség hamarosan felkeresi a magyart, hogy egyeztessen az ügyről.

A lengyelek eredetileg Észak-Írországgal játszottak volna, ám mivel az Európa-bajnokságon egy csoportba kerültek (Németország és Ukrajna mellett), törölték azt a mérkőzést. Emiatt keresnek új ellenfelet, és az első számú célpont Magyarország.

A Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője, Sipos Jenő megkeresésünkre annyit reagált, hogy még nem dőlt el, ki lesz az ellenfél a márciusi találkozón, de „már folynak az egyeztetések a lehetséges ellenfélről a sportszakmai szempontok figyelembe vételével”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik