Válogatott: Legyünk büszkék a színeinkre, merjünk nagyok lenni! – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.22. 08:41
null
Dárdai Pál Lyonban nyilatkozott az NSO Tv-nek (Fotó: Hegedüs Gábor)
Dárdai Pál korábbi szövetségi kapitány, a Hertha BSC vezetőedzője és az MTVA szakkommentátora a szerdai, Portugália elleni Eb-meccsünk helyszínén, Lyonban adott interjút a Nemzeti Sportnak, illetve az NSO Tv-nek.

„A válogatott megtette, ami tőle telt, a gyerekek megint bolondulnak a fociért, Magyarország újra futballnemzet lehet. Immár a városi és a falusi klubvezetőkön a sor, nekik kell nagyot alkotniuk. Az első három fordulóban engedjenek be ingyen mindenkit a meccsekre, hadd szokjanak oda a gyerekek, és a feleségek is bökjék oldalba a férjüket azzal, hogy te, Apa, engem is vigyél ki, cserébe olyan finom vacsorát kapsz, mint még soha... Ha most nem lovagoljuk meg az euforikus hangulatot, akkor soha. Merjünk csak nagyok lenni, ússzunk az árral! Azokat meg felejtsük el örökre, akik éveken át csak köpködtek” – mondja még Dárdai Pál a Nemzeti Sport szerdai számában megjelenő interjúban.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, MIT MOND DÁRDAI A SZAKKOMMENTÁTORI MUNKÁRÓL, SZAKMAILAG HOGYAN LÁTJA A VÁLOGATOTT EDDIGI EB-SZEREPLÉSÉT, AKKOR KERESSE A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁT!

EB 2016
CSOPORTKÖR
F-CSOPORT, 3. FORDULÓ

18.00: Izland–Ausztria (Tv: Duna)
18.00: MAGYARORSZÁG–Portugália (Tv: M4 Sport)
E-CSOPORT, 3. FORDULÓ
21.00: Svédország–Belgium (Tv: M4 Sport)
21.00: Olaszország–Írország (Tv: Duna)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik