Válogatott: kedd éjfélig jelentkezhetnek az Andorrában járt szurkolók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.17. 20:13
Még nem késtek le semmiről azok a magyar szurkolók, akik a helyszínen szurkolták végig az Andorra–Magyarország világbajnoki selejtezőt, és élnének Bernd Storck kapitány jegyvásárlási felajánlásával. Viszont sietniük kell, mert kedd éjfélkor lejár a jelentkezési határidő.

A kínos andorrai 1–0-s vereség után Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bejelentette, azzal szeretné kárpótolni a szurkolókat, hogy az idegenbeli mérkőzésre jegyet váltó drukkerek belépőinek árát kifizeti a soron következő két hazai vb-selejtezőre. andorrai 1–0-s vereség után Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bejelentette, azzal szeretné kárpótolni a szurkolókat, hogy az idegenbeli mérkőzésre jegyet váltó drukkerek belépőinek árát kifizeti a soron következő két hazai vb-selejtezőre.

A magyar válogatott augusztus 31-én Lettországot, szeptember 3-án Portugáliát fogadja.

A szurkolóknak kedd éjfélig van lehetőségük, hogy jelezzék ingyenes jegyigényüket az andorrameccsjegy@mlsz.hu e-mail címen. A levélre egy válaszsablont kapnak, amelyben az adataik megadása mellett nyilatkozniuk is kell arról, hogy azokat egyeztethetik az andorrai jegytulajdonosok adataival, hogy megtudják, jogosultak-e a belépőkre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik