Válogatott: íme, így lehet jegyhez jutni a Puskás Aréna első meccsére!

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.10.22. 19:13
null
A Puskás Aréna (Fotó: Dömötör Csaba)
November 15-én este új fejezet kezdődik a magyar labdarúgás történetében: az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos honlapján összegyűjtötte a meccsel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

 

A mérkőzésre – amely egyben Gera Zoltán búcsúmeccse lesz – két szakaszban lehet megvásárolni a jegyeket.

Első szakasz (elővásárlási időszak): az elmúlt években megszokott módon először az MLSZ Szurkolói Klubjának (SZK) tagjai válthatják meg a jegyüket a mérkőzésre 2019. október 25-én, 10 órától. Egy szurkoló hat darab jegyet vásárolhat, de az SZK-elővásárlási időszakban mind a hat jegy tulajdonosának klubtagnak kell lennie. Az MLSZ Szurkolói Klubhoz bárki csatlakozhat a szurkoloiklub.mlsz.hu weboldalon.

Második szakasz: október 28-án, hétfő reggel 10 órakor indul a jegyértékesítés következő szakasza, amikor a még elérhető mérkőzésjegyeket valamennyi vásárló számára elérhetővé teszik. A mérkőzésre a megszokott módon a személyes adatok megadásával lehet megvásárolni a publikus forgalomba kerülő jegyeket. A jegyvásárláshoz nem szükséges klubkártya, az adatok az online felületen megadhatók.

Szektorok és jegyárak (grafika: mlsz.hu)
Szektorok és jegyárak (grafika: mlsz.hu)

Az összes tudnivaló az mlsz.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik