Válogatott: hónapokra kidőlt a keretbe behívott védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.27. 17:56
Osváth Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas védőjének keresztszalag-szakadást állapított meg az MRI-vizsgálat a térdében, így hónapokra harcképtelenné vált.

A Feröer és Görögország elleni Eb-selejtezőkre behívott jobbhátvédnek az Újpest elleni mérkőzés második percében egy ütközésnél megsérült a térde, ami miatt néhány perccel később le kellett cserélni.Feröer és Görögország elleni Eb-selejtezőkre behívott jobbhátvédnek az Újpest elleni mérkőzés második percében egy ütközésnél megsérült a térde, ami miatt néhány perccel később le kellett cserélni.

A műtét és az utókezelés miatt játékára az idei hátralévő hat fordulóban már nem számíthat rá az angyalföldi klub és Bernd Storck szövetségi kapitány sem, Osváth jó esetben a tavaszi idény közepén térhet vissza a pályára – írja a vasasfutballclub.hu.

Hír még a Vasas háza tájáról, hogy Tomislav Pajovicsnak a hosszú combközelítő izom sérülése javul, de kedden is még csak futóedzést végzett. Hozzá hasonlóan kisebb húzódással bajlódik Remili Mohamed és Berecz Zsombor is, így ők sem edzettek együtt társaikkal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik