Válogatott: Felkészültünk, mindenki egészséges – Storck

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.06. 20:12
Bernd Storck, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a Svájc elleni, pénteki vb-selejtezőt megelőző hivatalos sajtótájékoztatón elmondta, javulást vár csapatától, amelynek óriási segítséget adhat a közönség segítsége.

„Nagyon várjuk az első hazai mérkőzést, hogy az Európa-bajnokság után ismét a saját szurkolóink előtt léphessünk pályára – idézte az mlsz.hu Bernd Storckot a csütörtök esti edzést követő sajtótájékoztató után. – A közönségünk lesz a csapat tizenkettedik embere, nagy szükségünk is lesz rá, mert kiváló rivális ellen játszunk. Felkészültünk a találkozóra, mindenki egészséges, és jó formában várja a mérkőzést.Bernd Storckot a csütörtök esti edzést követő sajtótájékoztató után. – A közönségünk lesz a csapat tizenkettedik embere, nagy szükségünk is lesz rá, mert kiváló rivális ellen játszunk. Felkészültünk a találkozóra, mindenki egészséges, és jó formában várja a mérkőzést.

„Az Eb megmutatta, milyen erős ellenfél vár ránk, a svájci csapat kerete nagyon erős, ha van is néhány hiányzó a vendégeknél, bőven tudják pótolni őket mindegyik poszton. Nem adjuk fel a játékunkat, nem adjuk fel az előre való játékot, közben pedig igyekszünk tovább fejlődni, mert hosszú út vezet Oroszországba, és csak úgy van esélyünk a sikerre, ha meccsről meccsre javul a teljesítményünk.”

Bernd Storck elmondta: bár két támadó kiesett a csapatból, szerencsére bő a keret ezen a poszton, ezért gond nélkül tudjuk pótolni mindkét hiányzó csatárt.

A sajtótájékoztatón részt vett a csapat két játékosa, Szalai Ádám és Stieber Zoltán is, akik ugyancsak kiemelték: a svájciak roppant erős kerettel jöttek, és könnyedén tudják pótolni a kieső játékosaikat.

„Felkészültünk az ellenfélből, és tudjuk, hogy azt a formát kell hoznunk Svájc ellen, amit az Eb-n is mutattunk, és ebben az esetben sikeresek lehetünk pénteken” – jelentette ki Stieber Zoltán.

„Mindenki tudja, milyen erősségű ellenfél vár ránk. A svájci játékosok erős bajnokságokban szerepelnek, nagyon jó csapatot alkotnak. Ez lesz az első hazai meccsünk az Eb után, szeretnénk hasonló produkciót nyújtani, mint az Európa-bajnokság első mérkőzésén” – fogalmazott Szalai Ádám.

Az MTI szerint ezzel a kezdőcsapattal áll fel a magyar válogatott: Gulácsi Péter – Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás – Nagy Ádám, Gera Zoltán – Stieber Zoltán, Kleinheisler László, Dzsudzsák Balázs – Szalai Ádám.

És ön szerint? Állítsa össze a kezdőt itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik