Válogatott: Ez egy folyamat eredménye – Egervári Sándor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.15. 22:02
A Magyarország–Norvégia Eb-selejtező szünetében, 1–0-s magyar vezetésnél a korábbi szövetségi kapitány, Egervári Sándor nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

„Az első, oslói mérkőzésen megalapoztuk a továbbjutás lehetőségét, Priskin Tamás gólja után pedig, úgy vélem, csomagolhatunk is az Eb-re. A sorsolás pillanatában ezt talán kevesen gondolták volna, de három félidő alatt teljesen megérdemeltnek tűnik a várható továbbjutásunk"– fogalmazott a Nemzeti Sport Online kérdésére Egervári Sándor.Egervári Sándor.

A nemzeti csapatot 2010 és 2013 között irányító szakembertől azt is megkérdeztük, hogy véleménye szerint a mostani, Bernd Storck irányította csapat, annak játéka mennyiben tér el attól a gárdától, amelyiknek ő volt a szövetségi kapitánya.

„Ez a siker egy folyamat eredménye lehet. A csapat magja már az én időmben is szerepelt a válogatottban, de a játékosok azóta jóval rutinosabbak lettek. Itt van például Guzmics Richárd, aki annak idején még hibázott, most viszont már meghatározó teljesítményt nyújt. Ugyanakkor általánosságban is elmondható, hogy nagyon sok jó egyéni teljesítményt láthatunk. Ennek lesz a jutalma a továbbjutás"– tette hozzá a tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik