Válogatott: Elégedettek vagyunk a mutatott játékkal – Storck

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.13. 20:10
Utolsó idei tétmérkőzésén (Andorra ellen pályaválasztóként vb-selejtezőn) négygólos győzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott. Bernd Storck szövetségi kapitány mérkőzés utáni nyilatkozatában azt emelte ki, hogy nyomást tudtunk gyakorolni az ellenfélre, és kihasználtuk a lehetőségeinket.

„Elégedettek vagyunk a győzelemmel és a mutatott játékkal, sokat dolgoztunk érte a héten – mondta Bernd Storck a vb-selejtezőt közvetítő M4 Sportnak. – Nagyon nehéz volt az andorraiak ellen, hogy megfelelőn tudjuk játszani, mert rendkívül mélyen védekeztek, nem támadtak, nem nyíltak ki. Ilyenkor türelemre van szükség, nyomás alá helyezni az ellenfelet, a lehetőségeket pedig kihasználni. A szünetre kétgólos előnybe kerültünk, amivel nagyon elégedettek voltunk.”Bernd Storck a vb-selejtezőt közvetítő M4 Sportnak. – Nagyon nehéz volt az andorraiak ellen, hogy megfelelőn tudjuk játszani, mert rendkívül mélyen védekeztek, nem támadtak, nem nyíltak ki. Ilyenkor türelemre van szükség, nyomás alá helyezni az ellenfelet, a lehetőségeket pedig kihasználni. A szünetre kétgólos előnybe kerültünk, amivel nagyon elégedettek voltunk.”

„Az első vébéselejtezőnkön, Feröer ellen nagyon kellett volna tőlünk a gól, de még nem voltunk olyan állapotban, mint most. Ott elajándékoztunk pontokat, ami bosszantó. Svájc ellen közel jártunk a pontszerzéshez, amit meg is érdemeltünk volna.”

„Kedden egy búcsúmérkőzés vár ránk, elköszönünk Juhász Rolandtól és Király Gábortól, a fiatalabb játékosaink pedig rutint szerezhetnek egy olyan erős riválissal szemben, mint Svédország. A svédek Franciaországban megmutatták, hogy jelentős játékerőt képviselnek, így a nézők számára is érdekesnek ígérkezik a párharcunk. A csapat számára jó erőfelmérő lesz.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik