Válogatott: Egervári Sándor megnevezte szakmai stábjának tagjait

Vágólapra másolva!
2010.07.27. 07:51
Egervári Sándor megnevezte azokat a szakembereket, akik a válogatott mellett segítik majd a munkáját. Kenyeres Imre és Csábi József mellett a korábbi kitűnő válogatott kapus, Andrusch József is szerepet kap.

Egervári Sándor hétfőn munkába állt, s kiderült, kik segítik majd a munkáját a felnőttválogatottnál. Ahogy az várható volt, a szakember állandó segítője, Kenyeres Imre lett az egyik pályaedző (az új szövetségi kapitány vele korábban több munkahelyén is együtt dolgozott). Ebben a beosztásban tevékenykedik majd a csapat mellett Csábi József is, aki a fiatalabb edzői korosztályt képviseli, és az elmúlt bajnokságban a Bp. Honvédnál Massimo Morales segítője volt.

A kapusokkal Andrusch József foglalkozik majd, aki tagja volt az 1986-os vb-keretnek, amely mellett Egervári Sándor is dolgozott. A válogatott menedzsere Bazsánt József lesz, akivel az utánpótlásnál dolgozott együtt az új kapitány, a gyúrói feladatokat Eisemann László és Halmai Tamás látja el, a nemzeti csapat orvosa pedig dr. Szilágyi György.

Bővebb írásunk ide kattintva olvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik