Egervári csütörtökön találkozhat Gerával

Vágólapra másolva!
2010.07.27. 08:05
null
Egervári Sándor bemutatta volt csapatának Róth Antalt, az új edzőt (Fotó: Németh Ferenc)
Egervári Sándor megnevezte azokat a szakembereket, akik a válogatottnál segítik majd a munkáját. Kenyeres Imre és Csábi József mellett a korábbi kitűnő válogatott kapus, Andrusch József is szerepet kap. A szövetségi kapitány csütörtökön, Londonban találkozhat Gera Zoltánnal.

Egervári Sándor hétfőn munkába állt, s kiderült, kik segítik majd a munkáját a felnőttválogatottnál. Ahogy az várható volt, a szakember állandó segítője, Kenyeres Imre lett az egyik pályaedző (az új szövetségi kapitány vele korábban több munkahelyén is együtt dolgozott). Ebben a beosztásban tevékenykedik majd a csapat mellett Csábi József is, aki a fiatalabb edzői korosztályt képviseli, és az elmúlt bajnokságban a Bp. Honvédnál Massimo Morales segítője volt.

A kapusokkal Andrusch József foglalkozik majd, aki tagja volt az 1986-os vb-keretnek, amely mellett Egervári Sándor is dolgozott. A válogatott menedzsere Bazsánt József lesz, akivel az utánpótlásnál dolgozott együtt az új kapitány, a gyúrói feladatokat Eisemann László és Halmai Tamás látja el, a nemzeti csapat orvosa pedig dr. Szilágyi György.

A TÉMÁRÓL BŐVEBBEN A KEDDI NEMZETI SPORTBAN OLVASHATNAK!

EGERVÁRI CSÜTÖRTÖKÖN TALÁLKOZHAT GERÁVAL
 

Egervári Sándor a kinevezésekor tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy felveszi a kapcsolatot Gera Zoltánnal, akit szeretne visszahívni a válogatottba. A szakember telefonon már egyeztetett az angol Fulham légiósával, és a hírek szerint személyesen is találkozik vele. Gera Zoltán jelenleg az együttesével Svédországban edzőtáborozik, onnan szerdán tér haza, és csütörtökön szabadnapot kap. Ekkor találkozhat Londonban Egervári Sándor és a futballista, s egyeztethet arról, milyen körülmények között térhet vissza a korábbi csapatkapitány a válogatottba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik