nemzetisport.hu 2013.05.14 10:15 Frissítve: 2015.03.04 01:19

Válogatott: Egervári meghívja Lovrencsics Gergőt - sajtóhír

A lengyel przegladsportowy.pl beszámolója szerint Egervári Sándor szövetségi kapitány meghívja a magyar válogatottba a Lech Poznań szélsőjét, Lovrencsics Gergőt.

 

Lovrencsics Gergő teljesítményére Egervári Sándor is felfigyelt (Fotó: lechpoznan.pl)

A Lombard Pápa kölcsönjátékosaként a Lech Poznanban szereplő, és az elmúlt hat bajnokiján öt gólt szerző Lovrencsics Gergő meghívót kap Egervári Sándor szövetségi kapitánytól a június 6-i, Kuvait elleni hazai válogatott mérkőzésre – legalábbis erről ír a lengyel Przeglad Sportowy internetes oldala, a przegladsportowy.pl.

A forrás szerint a magyar szövetségi kapitány már közölte a klubbal, hogy számít a magyar támadóra, akit a Legia Warszawa elleni szombati idegenbeli bajnoki rangadón élőben is megnéz a szakember. Ez a találkozó egyébként duplán fontos lehet Lovrencsics számára, hiszen csapata négy fordulóval a bajnokság vége előtt mindössze két ponttal van lemaradva a listavezető Legiától.

Az MLSZ hivatalos honlapja annyit erősített meg a nap folyamán, hogy Lovrencsics játékát valóban megtekinti Egervári Sándor szövetségi kapitány.

Lovrencsics gólja a Widzew Lódz ellen 2:45-től látható


„Az az álmom, hogy egyszer debütálhassak a nemzeti csapatban. Mindenekelőtt sokat kell dolgoznom ezért, és remélem, hogy ennek meglesz az eredménye – mondta a válogatottsággal kapcsolatban korábbi nyilatkozatában a nemzeti színekben még utánpótlás szinten sem szereplő Lovrencsics, aki a riválisaira is kitért. – A támadóalakzatban a bal szélen Dzsudzsák Balázs futballozik, középen Hajnal Tamás, a jobb oldalon pedig Koman Vladimir, ő lehet a közvetlen vetélytársam.” 

Lovrencsics 23 bajnokin játszott, hat gólt és négy gólpasszt jegyzett a Lechben. A lengyel csapatnak a szezon végéig kell jeleznie a Lombard Pápa felé, hogy opciós jogát érvényestíve végleg megvásárolja-e a támadó játékjogát.

Lovrencsics tíz méterről lőtt a kapu közepébe a Zaglebie Lubin ellen


2020.02.24 18:49:13

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR, ZOMBORI ANDRÁS

AZ MLSZ életműdíjasa szerint Törőcsik Andrásnak Maradonánál is jobb képességei voltak, a mai hazai edzők közül Kuttor Attilát emeli ki.

2020.02.21 23:01:18

Magyar válogatott L. P. I.

2020.02.21 00:14:59

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Egy kulcspozícióban biztosan jobbak vagyunk a bolgároknál.

2020.02.20 23:49:59

Magyar válogatott S. T. J.