Dzsudzsák közúti balesetet szenvedett, nem sérült meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.02. 15:02
null
Dzsudzsák Lamborghinije a megcsúszás után (Fotók: Korponai Tamás)
Az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető útpályán közúti balesetet szenvedett Dzsudzsák Balázs, az orosz Dinamo Moszkva magyar válogatott labdarúgója. A játékos Lamborghinije összetört. A 67. km-nél történt baleset után az autót – ahogy az képünkön is látható – tréler szállította el.
Nem csak Dzsudzsák autója tört össze ezen az útszakaszon
Nem csak Dzsudzsák autója tört össze ezen az útszakaszon

 

Dzsudzsák Facebook-bejegyzéséből kiderül, hogy a sztrádán egy csúszós útszakaszon ma kicsúszott az autójával. A futballista egyedül volt, sérülést nem okozott és ő sem sérült meg.

„Később ezen a ponton mások is kicsúsztak, és úgy tudom, hogy sérülést is szenvedtek. Természetesen jobbulást kívánok nekik! Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy a két esetnek a csúszós útszakaszon kívül semmi köze egymáshoz" – írta a szélső.

Szerencsére tehát a játékos nem szenvedett sérülést, orvosi segítségre nem volt szükség, azóta haza is tért az otthonába.

A helyszín közelében láttak egy mentőhelikoptert, de– mint később kiderült – az egy másik balesethez érkezett.

Vörösbaranyi József, a válogatott szélsőjének menedzsere az mlsz.hu-nak elmondta: Dzsudzsák Balázs vasárnap délután egy bérelt autóval Budapestről tartott haza az édesanyjához.

A futballista a szerencsés kimenetelű baleset után felhívta Egervári Sándor szövetségi kapitányt, és jelezte, hogy a megbeszéltek szerint a válogatott rendelkezésére áll. A magyar nemzeti csapat csütörtökön 20.30-kor Győrben Kuvait ellen játszik felkészülési mérkőzést.

A labdarúgó jelezte, hogy az ügyet lezártnak tekinti, a jövőben nem kíván foglalkozni a baleset részleteivel.

DZSUDZSÁK ÉS AZ AUTÓK

Dzsudzsák decemberben Budapesten karambolozott, akkor egy Porsche Panamerával szaladt bele egy vétlen sofőrbe. Az esetnél nem történt személyi sérülés.

 

Nem úgy, mint 2006-ban, amikor a DVSC ígéretes fiataljaként Suzuki Swiftjével Aradványpusztán – Debrecentől 25 km-re –, a kanyargós 471-es közúton egy kamion előzése közben szenvedett balesetet. Akkor eltört a bal keze és kisebb agyrázkódást szenvedett, de így is szerencséje volt, hiszen az árokban kikötő autóban nagyobb baja is eshetett volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik