Válogatott: decibelmérés dönt az „Eb-himnuszról” a búcsúbulin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.19. 11:51
Vasárnap rendezik meg a Bon Voyage Fesztivált, amelyen népszerű zenészek koncertjeit hallgathatják meg a szurkolók, emellett együtt bocsáthatják útjára a válogatottat a nyári kontinensviadalra.

A Magyar Labdarúgó-szövetség a könnyűzene krémjével karöltve hozta tető alá a koncertet, amely egyben útravalóul is szolgál a magyar válogatott számára a júniusi kontinensviadal előtt.

A hazai előadók és zenekarok a koncert előtt elkészítették saját verziójú Eb-indulójukat, amelyek egy CD-re is felkerültek: a Bon Voyage – Válogatott slágerek utazáshoz, szurkoláshoz című lemez május 20-án, az Elefántcsontpart elleni barátságos mérkőzés napján jelenik meg.

A csapat hivatalos búcsúztatóján több ezer focirajongó és a csapat olyan előadók koncertjeire bulizhat együtt, mint a PASO, a Firkin, a Brains és az Ocho Macho, a The Biebers, a Soerii & Poolek, Pixa, Náksi Attila és Lotfi Begi. A házigazda Buda Marci lesz, kapunyitás 16.00 órakor.

A Bon Voyage – Válogatott slágerek utazáshoz, szurkoláshoz CD-n hallható focis indulók, külföldön is népszerű futballslágerek és feldolgozások közül online szavazáson a közönség és a válogatott tagjai is kiválasztanak három számot, a május 22-i búcsúbulin decibelméréssel dől el, melyik lesz közülük az „Eb-himnusz”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik