Válogatott: Bogdán abban bízik, Dárdai hosszabb távra marad

Vágólapra másolva!
2014.09.22. 11:29
A magyar válogatott és a Bolton kapusa, Bogdán Ádám a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt sérüléséről, a nemzeti csapatról, illetve az új szövetségi kapitányról, Dárdai Pálról.

„Három kis helyen tört el az ujjam, műtéti úton kellett rögzíteni. A beavatkozás előtt hat-nyolc hetes kihagyást mondtak az orvosok, mindent megteszek azért, hogy ez az idő a hat héthez legyen közelebb, és novemberben már a klubcsapatom és a válogatott rendelkezésére tudjak állni" – nyilatkozta Bogdán Ádám, aki kérdésre válaszolva bővebben is beszélt a nemzeti csapatról és az új szövetségi kapitányról, Dárdai Pálról.

„Azt nem tudom megmondani, hogy az északírek ellen miért nem védtem, mert Pintér Attila nem indokolta a döntését. Az új kapitánnyal, Dárdai Pállal még nem beszéltem, de mindig híres volt profi mentalitásáról, lelkesedéséről. Az edzői tudását pedig folyamatosan képezi egy olyan nagy klubnál, mint a Hertha. Bízom benne, hogy sikeres lesz a válogatottnál és az eredetileg tervezett három meccs is tovább tudja vinni azt a munkát, amit elkezd" – fogalmazott a válogatott kapus.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik