nemzetisport.hu 2015.03.25 18:42 Frissítve: 2015.03.31 02:35

Válogatott: Bogdán a Fradiban, U20-asok a Dárdai-csapatban

A magyar labdarúgó-válogatott szerda délután az új Üllői úti stadionban zárt kapus felkészülési mérkőzésen csapott össze a Ferencvárossal. A találkozón több csavar is volt: az Angliában légióskodó Bogdán Ádám a zöld-fehérek kapuját védte, míg Dárdai Pál csapatában több U20-as játékos is feltűnt.

Szalaiék a Ferencvárossal játszottak (Fotó: mlsz.hu)

A mlsz.hu tájékoztatása szerint a hétfői regenerációs program után kedd délután már teljes értékű edzést tartott Dárdai Pál a görögök elleni Eb-selejtezőre készülő válogatott keret tagjainak, szerdán pedig még komolyabb terhelést kaptak a játékosok: délelőtt edzés, délután edzőmérkőzés szerepelt a programban.

A kerettagok közül Dzsudzsák Balázs és Pintér Ádám még nem teljesen egészséges, ezért ők ketten nem léptek pályára a Ferencváros ellen, a többiek egy-egy félidőt kaptak.

A hiányzók pótlására az U20-as válogatottól kapott kölcsön játékosokat Dárdai, így az első félidőben a heerenveenes Varga Szabolcs, a másodikban a vasasos Marcsek Ákos lépett pályára az együttesben.

A Ferencváros is kapott kölcsön egy játékost, Bogdán Ádám védte a zöld-fehérek kapuját az első félidőben.

„Szeretném megköszönni a Ferencvárosnak, hogy segítették a munkánkat, ez a meccs ugyanis remekül szolgálta a felkészülésünket. Éles meccset játszhattunk a vasárnapi selejtező helyszínén, mindkét csapat komolyan vette a találkozót, kőkemény összecsapásoktól sem volt mentes a játék. Az eredménynek nincs jelentősége, ezért ezt az én kérésemre nem hozzuk nyilvánosságra” – mondta Dárdai Pál a találkozó után.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a szoros első félidő után végül a válogatott nyert a gólzáporos találkozón.

A magyar nemzeti csapat vasárnap 20.45 órakor Görögország ellen lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn a Ferencváros stadionjában.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Ferencváros
Magyarország, 1. félidő: Dibusz – Fiola, Juhász, Vanczák, Kádár – Gera, Tőzsér – Simon K., Stieber, Varga Sz. – Szalai.
Magyarország, 2. félidő: Király – Marcsek, Lang, Guzmics, Leandro – Varga R., Elek, Hajnal, Koman – Priskin, Nikolics.
Ferencváros: Bogdán (Jova) – Dilaver (Ramírez), Batik, Pavlovic (Nalepa), Bönig – Csukics (Lamah), Gyömbér, Kukurozovic (Lauth) – Ugrai (Somália), Böde, Nagy D.

2020.02.21 23:01:18

Magyar válogatott L. P. I.

2020.02.21 00:14:59

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Egy kulcspozícióban biztosan jobbak vagyunk a bolgároknál.

2020.02.20 23:49:59

Magyar válogatott S. T. J.

2020.02.16 20:35:34

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Manapság az ilyesmi lehetetlen, ahogy az is, hogy a szurkoló kiballagjon kedvenc csapata edzésére, s figyelje a gyakorlást.