Válogatott: Andreas Möller ezt mondta arról, marad-e

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.16. 13:26
A Bernd Storck szövetségi kapitány munkáját az utóbbi napokban segítő Andreas Möller még nem tudja, továbbra is a magyar labdarúgó-válogatott mellett dolgozik-e majd, de szavaiból az derül ki, szívesen folytatná.

„A magyar szövetséggel kötött megállapodásom eddig a mérkőzésig szólt – mondta Andreas Möller az RTL Nitro német tévécsatornának a vasárnapi magyar–norvég Eb-pótselejtező (2–1) után. – Az viszont egyértelmű, hogy különleges élmény lenne edzőként részt venni az Európa-bajnokságon.”magyar–norvég Eb-pótselejtező (2–1) után. – Az viszont egyértelmű, hogy különleges élmény lenne edzőként részt venni az Európa-bajnokságon.”

A korábbi világ- és Európa-bajnok labdarúgó hozzátette: az intenzív felkészülés, a négy napon belül lejátszott két pótselejtező és az Eb-részvétel kiharcolását követő hatalmas ünneplés után rövid pihenésre vágyik, „aztán majd meglátjuk, hogyan tovább”.

„Kisebbfajta csodának lehettem részese – folytatta Möller. – Nagyon kemény munkával eltöltött tíz napon vagyunk túl, méghozzá úgy, hogy a Párizst ért támadások után nagyon nehéz volt a futballra összpontosítani.”

Mint beszámoltunk róla, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke hétfő délután sajtótájékoztatót tart, amelyen várhatóan szó esik Bernd Storck szövetségi kapitány és stábja jövőjéről is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik