Válogatott: a románok ellen sem lesz szervezett szurkolás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.28. 08:39
A magyar labdarúgó-válogatott mérkőzésein rendre kiváló hangulatot teremtő Carpathian Brigade közleményben tudatta, a románok elleni Európa-bajnoki-selejtezőn sem lesz jelen. 

A Magyar Labdarúgó-szövetség július elején jelentette be, hogy a 2015–2016-os szezonban már nem kötelező a szurkolói kártya a jegyek megvásárlásához. Az MLSZ már akkor jelezte, ez a döntés érinti a válogatott mérkőzéseket, majd később megerősítette, a Magyarország–Románia mérkőzésen sem teszi kötelezővé a használatát. a 2015–2016-os szezonban már nem kötelező a szurkolói kártya a jegyek megvásárlásához. Az MLSZ már akkor jelezte, ez a döntés érinti a válogatott mérkőzéseket, majd később megerősítette, a Magyarország–Románia mérkőzésen sem teszi kötelezővé a használatát.

Akkor úgy tűnt, a korábban a válogatott mérkőzéseken hiányolt hangulat visszatérhet, ám a Carpathian Brigade a döntés ellenére nem vesz részt a találkozón.

„Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy nem megyünk be a románok elleni meccsre. Az egyenetlen jegyvásárlási feltételek elfogadhatatlanok számunkra. A mérkőzésre közös meccsnézést szervezünk, melyről a részleteket később közöljük. Köszönjük megértéseteket!” – írja a csoport a közleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik