U20-as vb: Simon Ádám szerint Ghánának vannak gyenge pontjai

Vágólapra másolva!
2009.10.12. 22:50
Címkék
Az előző szezonban a Haladás csapatát erősítő Simon Ádám – aki jelenleg az U20-as labdarúgó-válogatottal Egyiptomban tartózkodik – a szombathelyi klub hivatalos honlapjának elmondta, úgy érzi Ghánának vannak gyenge pontjai, a középpályás 50 százalék esélyt lát arra, hogy a magyar válogatott az afrikaiakkal szemben bejut a világbajnokság döntőjébe.

„Úgy néz ki, hogy rendbe jön a lábam holnapra. Még egy kicsit érzem a sérülésem, de valószínűleg felépülök. Szeretnék játszani az elődöntőben. Ghánának vannak gyenge pontjai. 50-50 százalék esélyt adok mindkét csapatnak a döntőbe jutásra. Nagy meccs lesz, az biztos. Több találkozójukat is megnéztük videón, alaposan kielemeztük őket. Kontratámadásokra építenek, a góljaik zömét beadásokból szerezték. Gyorsak, egyénileg nagyon jók, de talán néha egy kicsit túl önzők" – nyilatkozta Simon Ádám a haladas.hu internetes oldalnak.

„Úgy gondolom azonban, hogy mi csapatként egységesebbek vagyunk. Fegyelmezettséggel és szervezettséggel meg tudjuk őket verni. A legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy eddig jutunk. Nagyon boldogok vagyunk, teljes erőnkkel készülünk arra, hogy döntőt játsszunk. Motivációban nincs hiány" – fogalmazott Simon Ádám.

„Az első csoportmeccsünkön jobbhátvédet játszottam, az nem ment annyira. Később aztán már a posztomon szerepeltem, belső középpályásként. Azt hiszem, ott már otthonosabban mozogtam" – mondta saját teljesítményéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik