U18: „A magyar fiatalok egy szinten vannak a németekkel”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.25. 11:35
Oscar Corrochano, a magyar U18-as labdarúgó-válogatott új szakvezetője szerint a magyar fiatalok ugyanolyan szinten vannak, mint német kortársaik.

A szövetség szakmai stábjának a napokban kinevezett edzője, a német-spanyol kettős állampolgárságú Oscar Corrochano vezetésével edzőtáboroztak hétfőtől szerda délutánig az U18-as válogatott játékosai – írja az mlsz.hu.

A csapat új szakvezetője ezen az összetartáson ismerkedett meg a játékosokkal, és első benyomásai kimondottan pozitívak voltak a társaságról. Az őszi Európa-bajnoki selejtezőkre való felkészülést szolgáló összetartáson felméréseken vettek részt a játékosok, de már a taktikai jellegű munka is megkezdődött az új szövetségi edző irányításával.

„Videófelvételeken korábban is láttam a csapat mérkőzéseit, és az első edzőtáborozás megerősítette a korábban szerzett jó tapasztalataimat. Jól ismerem az ő korosztályukban a Bundesliga játékosait, és azt láttam, hogy a válogatott kerettagok nagyjából ugyanazon a szinten vannak, mint a német élklubok hasonló korú futballistái” – mondta az MLSZ Tv-nek Oscar Corrochano.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik