U16-os válogatott: a Dinamo Bucuresti legyőzésével zárta római túráját a csapat

Vágólapra másolva!
2011.05.30. 07:41
A magyar U16-os labdarúgó-válogatott szombaton lejátszotta római túrája utolsó mérkőzését, amelyen 3–0-ra legyőzte a román Dinamo Bucuresti gárdáját – adta hírül az mlsz.hu.

A Pisont István vezette U16-os együttes a héten a Ciocara elnevezésű tornán vett részt az olasz fővárosban – az egy évvel idősebb játékosokból álló együttesek ellen lejátszott három összecsapáson egy győzelem és két döntetlen volt a mieink mérlege. Válogatottunk szakmai stábja szombatra is lekötött egy edzőmérkőzést a csapatnak, amelyen a Dinamo Bucuresti 17 évesekből álló gárdája volt az ellenfél.

A mieink végig jelentős fölényben játszottak, és Kalmár Zsolt duplájával, valamint Farkas Zoltán találatával magabiztos, 3–0-s győzelmet arattak az összecsapáson. A válogatott vasárnap késő este érkezett meg a Ferihegyi repülőtérre.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország U16–Dinamo Bucuresti U17 3–0 (1–0)
Magyarország: Hrabina Alex – Baksa Dénes (Marcsek Ákos), Kovács Tamás (Györffy Mátyás), Pataki Zsolt, Tamás Krisztián (Forgács Dávid) – Tóth László (Vlasics Dániel), Fényes Szabolcs, Medgyes Zoltán (Kalmár Zsolt) – Szalánszki Bálint (Nagy Dominik), Popgeorgiev Pantelis, Farkas Zoltán (Vörösbaranyi Armand)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik