Szalaiék Luxemburggal készülnek San Marino ellen

Vágólapra másolva!
2010.12.06. 12:15
null
Szalai Ádámék a San Marino elleni mérkőzést megelőzően Luxemburggal játszanak (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség sajtófőnöke, Pajor-Gyulai László a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítette azt a luxemburgi sajtóhírt, miszerint a magyar válogatott június 3-án Luxemburggal játszik felkészülési mérkőzést.

A wort.lu luxemburgi internetes oldal néhány nappal ezelőtt számolt be a hírről, miszerint a magyar labdarúgó-válogatott június 3-án a luxemburgi nemzeti csapat ellen lép pályára. A Nemzeti Sport Online kérdésére az MLSZ sajtófőnöke, Pajor-Gyulai László elmondta, megszületett a szóbeli megállapodás a két szövetség között.

„Meg tudom erősíteni a hírt. Június harmadikán, néhány nappal a San Marino elleni Eb-selejtezőt megelőzően Luxemburg ellen, idegenben lép pályára a magyar válogatott. A megállapodást még nem írtuk alá, de az már csak formalitás" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Pajor-Gyulai László, aki hozzátette, azt továbbra sem lehet tudni, hogy 2011-ben ki ellen játssza első meccsét a magyar válogatott, még folynak az egyeztetések.

Luxemburg a FIFA-világranglistán 90 hellyel áll a mieink mögött – a 133. pozíciót foglalja el. Az Eb-selejtezőben a D-csoportban eddig négy mérkőzést játszott Luc Holtz csapata, mérlege: egy döntetlen és három vereség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik