S. T. J. 2019.09.10 23:25 Frissítve: 2019.09.10 23:26

Rossi: Nagyon bosszús voltam; Buzsáky: Szembenéztem a hibáimmal

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

„Nagyon bosszús voltam. Azért is idegesített a vereség, mert mi is játszottunk olyan jól, mint a szlovák válogatott, sőt. Ki merem jelenteni, jobbak voltunk!” – többek között ezt mondta lapunknak a magyar–szlovák Eb-selejtezőt követően Marco Rossi. A szövetségi kapitány bírálta a játékvezetőt és segítőit a vendégek első gólját megelőző leshelyzet miatt, de hozzátette: „Ha a labdarúgásnak van istene, a hétfő esti vereség után kötelessége valamit visszaadni nekünk.”

Az Eb-selejtező lefújását követően kiállított Baráth Botond a Nemzeti Sportnak azt mondta, szerinte a spanyol játékvezető, Antonio Mateu Lahoz már a mérkőzés elején kipécézte magának, mert valamiért nem tetszett neki. A hátvéd elismerte, a meccs hevében mondott neki ezt-azt, de úgy véli, nem lépte át az udvariatlanság határát. A játékosok közül Willi Orbán, Lovrencsics Gergő, Gulácsi Péter és a gólszerző Szoboszlai Dominik értékelését is elolvashatják.

• Buzsáky Ákos 37 éves, korábbi 20-szoros válogatott labdarúgó, akiről februárban hallhattunk legutóbb, amikor különös körülmények között menesztették a harmadosztályú III. Kerület kispadjáról, mielőbbi gyógyulást kívánva neki. Az egykori játékos akkor nem reagált, a szurkolók között pedig elterjedt: a hajdani középpályás rossz útra tévedt. De most kisimulva, jó benyomást keltve ült le nyilatkozni a Nemzeti Sportnak.

• Hajrá foci! mellékletünkben olvashatnak Vaskó Tamás pályafutásának legújabb állomásáról is. A tizenkétszeres válogatott hátvéd az NB III Keleti csoportjában szereplő Eger SE együtteséhez igazolt, miután a nyáron befejezte profi pályafutását a Vasasnál. A versenyszabályzatnak megfelelően a kötelező harmincnapos amatörizációt követően október 1-jétől az idény végéig állapodott meg a harmadosztályú gárdával, ahol játékos-edzőként is alkalmazták volna.

2020.02.24 18:49:13

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR, ZOMBORI ANDRÁS

AZ MLSZ életműdíjasa szerint Törőcsik Andrásnak Maradonánál is jobb képességei voltak, a mai hazai edzők közül Kuttor Attilát emeli ki.

2020.02.21 23:01:18

Magyar válogatott L. P. I.

2020.02.21 00:14:59

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Egy kulcspozícióban biztosan jobbak vagyunk a bolgároknál.

2020.02.20 23:49:59

Magyar válogatott S. T. J.