L. P. I. 2020.06.18 22:49

Rossi csak Sallai és Szoboszlai miatt nem aggódik; Szilágyi és Tusup teljes összhangban

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

 

Marco Rossi előtt immár pontos dátumok és menetrend a válogatott közeljövőjét illetően. A labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Pietsch Tibornak elárulta, hogy bizony vagy nyolc poszton gondjai vannak, hiszen egyedül Sallai Roland és Szoboszlai Dominik formájával lehet elégedett...

Fájó búcsú egy nagy harcostól – elhunyt Benedek Tibor. A háromszoros olimpiai bajnok pólóslegendára nemcsak Csurka Gergely gyönyörű írása, de pályatársak, ellenfelek, barátok, volt kapitánya és a szurkolók is emlékeztek három oldalon.

Szilágyi Liliána igazán pikáns párost alkot az edzéseken Shane Tusuppal. Az Eb-ezüstérmes pillangózó, valamint Hosszú Katinka exedzője és -férje bevallásuk szerint tökéletes összhangban készülnek, és igyekeznek tőkét kovácsolni abból, hogy egy évet biztosan csúszik a tokiói olimpia. Kovács Erika páros interjúja és edzésriportja.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 4 oldalon – Pálinger Katalinnal, aki csak azt sajnálja, hogy nem állhat oda még egyszer ahhoz a bizonyos időn túli zágrábi hétmétereshez a kézilabda-vb döntőjében...

2020.08.11 21:19:44

Magyar válogatott K. T. I.

Ha az ember a véletlenre bízza a dolgot, egymillió kártyacsomagot is kinyithat feleslegesen. Biztos stratégia pedig nincs.

2020.08.10 19:44:17

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Volt tehát szerepe nálunk az olimpiai futballtornáknak, meggyőződésem, hogy most is lenne. Biztosan van valami megoldás, hogy legalább a köztudatban ott legyen, hogy egyáltalán az öt karika jegyében is létezik a labda.

2020.08.10 14:32:46

Magyar válogatott BODNÁR ZALÁN

„Tele van a darab hazaszeretettel, hősies küzdelemmel, szerelemmel, és persze magyaros csibészséggel.”

2020.07.28 22:36:26

Magyar válogatott VOLESZÁK GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Ettől szép ez a játék – meg úgy általában a labdarúgás.