Olvasóinknál Király volt a legjobb a mieinktől

Vágólapra másolva!
2010.05.30. 20:35
null
Olvasóink szerint Király volt a legjobb a magyar csapatból (Fotó: Mirkó István)
A Nemzeti Sport Online olvasói is értékelhették a magyar válogatott tagjainak teljesítményét a Németország ellen elveszített (0–3) felkészülési mérkőzésen. A voksolók szerint Király Gábor volt a legjobb a mieink közül, a mezőnyben pedig Dzsudzsák Balázs végzett az élen, de ő is csak 5.55-ös átlaggal zárt a tízes skálán.

SZAVAZÁS

Magyarország-Németország: osztályozzon Ön is!

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Olvasóink lesújtó véleménnyel voltak Erwin Koeman németek ellen 3–0-ra veszítő csapatáról, legalábbis ez derült ki a Nemzeti Sport Online szavazásából, amelyen a magyar válogatott futballistáit értékelhettek tízes skálán.

Sokatmondó, hogy a legjobb eredménnyel Király Gábor, a mieink kapusa zárt annak ellenére, hogy három találatot kapott. Igaz, csak a második gólért hibáztatható a 6.16-os átlaggal záró futballista.

A mezőnyjátékosok közül a PSV-t erősítő Dzsudzsák Balázs végzett az élen: 5.55-ös átlagával Király mellett csak ő jutott ötös osztályzat fölé.

A magyar csapat másik meghatározó játékosa, Juhász Roland volt a harmadik a sorban, de a védőnek – bár nem sokkal – még az ötös átlagot sem sikerült átlépnie.

Igaz, hogy Koman Vladimir és Németh Krisztián sem kapott túl fényes osztályzatokat, de a tény, hogy a negyedik, illetve az ötödik helyen zártak, talán azt is jelzi, hogy olvasóink üdvözölték, hogy az U20-as világbajnokság hősei bemutatkozhattak a nagyok között.

A fentieken kívül Vadócz Krisztiánnak, Lázok Jánosnak és Huszti Szabolcsnak sikerült négyes átlag fölé jutni, a többieket még ennél is gyengébbnek látták a voksolók.

A leggyengébbnek Torghelle Sándort látták szavazóink: a támadó volt az egyedüli, aki még a hármas átlagot sem érte el a tízes skálán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik