nemzetisport.hu 2017.10.12 22:52 Frissítve: 2017.10.12 22:52

NS: Kádár megérti a füttyöt; Rossi is érzi, hogy magyar – péntek

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Válogatottjaink testületileg úgy vélik, az MLSZ döntsön arról, ki a kapitány. Egyoldalas összeállításunkból kiderül, hogy Kádár Tamás igazat ad a szurkolóknak, Ugrai Roland jön, ha úgy teljesít, hogy hívják, Stieber Zoltán pedig Storck maradása mellett lenne.

Marco Rossinak két nyaklánca van: egy piros-fekete és egy sárga-kék. Az utóbbi a DAC színe, ahol most dolgozik, és ahol pontosan érzi, hogy ők a szlovák futball magyarjai, de Pietsch Tibort a Nemzeti Sportnak Dunaszerdahelyen adott nagyinterjú minden sorában arra is emlékeztette, hogy a szíve még mindig a Honvédé...

Arjen Robben pályafutásának csak narancssárgában van vége. A villámléptű holland a Bayernben még folytatja, és Tóth Ádám azt is megnézte, mi vezetett a véglegesnek tűnő döntéshez.

Kozma Dominik élvezi, hogy a vizes-vb-vel bekerült a közérdeklődés fókuszába, de most már aranyakat is nyerne. Kovács Erikának azt is elmesélte, hogy hány kilótól próbál megszabadulni az újra elkezdődő kemény edzések során.

Kárász Anna is talpra állt a gödör aljáról. Kajakvilágbajnokunk elmondta Pircs Anikónak, hogy ha valamit az elmúlt években megtanult, az az, hogy olyan terhet sose vegyen a nyakába, amit nem bír el.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – a levegő urával, Vojvoda Dáviddal, akit pszichológus segített talpra állni, a BL-fanatikus kajakossal, Pauman Dániellel és a heti televíziós sportműsorral.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.10.19 00:30:21

Magyar válogatott CSURKA GERGELY

NS-VÉLEMÉNY. Egyébként pedig szerintem nem koncepciókat kellene gyártani, hanem IQ-teszteket kellene csináltatni az összes magyarországi labdarúgóedzővel.

2017.10.19 00:23:30

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Valóban hálásak lehetnek Storcknak…

2017.10.18 13:12:12

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A magyar kispadról távozó tréner „sorstársai” között is vannak ígéretes szakemberek.

2017.10.18 10:42:49

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A kezdet: „Amikor minden rendben lesz, itt sem vagyok.” A csúcs: „Ez egy álom.” A vég: „Megbocsáthatatlan blamázs.”

2017.10.17 18:29:12

Magyar válogatott MAROSI GERGELY

A kapitányi munka elődeihez hasonlóan őt is elhasználta; az MLSZ-nek saját döntéseivel kell szembenéznie.