nemzetisport.hu 2017.10.12 22:52 Frissítve: 2017.10.12 22:52

NS: Kádár megérti a füttyöt; Rossi is érzi, hogy magyar – péntek

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Válogatottjaink testületileg úgy vélik, az MLSZ döntsön arról, ki a kapitány. Egyoldalas összeállításunkból kiderül, hogy Kádár Tamás igazat ad a szurkolóknak, Ugrai Roland jön, ha úgy teljesít, hogy hívják, Stieber Zoltán pedig Storck maradása mellett lenne.

Marco Rossinak két nyaklánca van: egy piros-fekete és egy sárga-kék. Az utóbbi a DAC színe, ahol most dolgozik, és ahol pontosan érzi, hogy ők a szlovák futball magyarjai, de Pietsch Tibort a Nemzeti Sportnak Dunaszerdahelyen adott nagyinterjú minden sorában arra is emlékeztette, hogy a szíve még mindig a Honvédé...

Arjen Robben pályafutásának csak narancssárgában van vége. A villámléptű holland a Bayernben még folytatja, és Tóth Ádám azt is megnézte, mi vezetett a véglegesnek tűnő döntéshez.

Kozma Dominik élvezi, hogy a vizes-vb-vel bekerült a közérdeklődés fókuszába, de most már aranyakat is nyerne. Kovács Erikának azt is elmesélte, hogy hány kilótól próbál megszabadulni az újra elkezdődő kemény edzések során.

Kárász Anna is talpra állt a gödör aljáról. Kajakvilágbajnokunk elmondta Pircs Anikónak, hogy ha valamit az elmúlt években megtanult, az az, hogy olyan terhet sose vegyen a nyakába, amit nem bír el.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – a levegő urával, Vojvoda Dáviddal, akit pszichológus segített talpra állni, a BL-fanatikus kajakossal, Pauman Dániellel és a heti televíziós sportműsorral.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.17 09:06:48

Magyar válogatott CSILLAG PÉTER

„A csapatokban a kagyet nyet oficér-től kezdve a nagytekintélyű ezredesig minden rang képviselve volt.”

2018.02.11 23:18:49

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Már megtanultuk megbecsülni, ha valami jó dolog történt velünk

2018.02.08 09:46:15

Magyar válogatott BORBOLA BENCE

„Sok tehetség van, de a fiatalok túl korán külföldre igazolnak, és alig-alig jutnak szóhoz.”

2018.02.06 23:22:49

Magyar válogatott KISS ANTAL

ALAPVONAL. Csak akkor lehet újra jó foci, ha lesznek klub- és válogatott szinten is jelentős személyiségek, erős belső tartású, jól képzett játékosok, akikből remek csapat formálható.

2018.02.06 19:17:35

Magyar válogatott nemzetisport.hu

A szűk körű összejövetelen a riporterlegenda a fia, János társaságában fogadta a megjelenteket.