NS: Kádár megérti a füttyöt; Rossi is érzi, hogy magyar – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.12. 22:52
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Válogatottjaink testületileg úgy vélik, az MLSZ döntsön arról, ki a kapitány. Egyoldalas összeállításunkból kiderül, hogy Kádár Tamás igazat ad a szurkolóknak, Ugrai Roland jön, ha úgy teljesít, hogy hívják, Stieber Zoltán pedig Storck maradása mellett lenne.
Válogatottjaink testületileg úgy vélik, az MLSZ döntsön arról, ki a kapitány.
Egyoldalas összeállításunkból kiderül, hogy Kádár Tamás igazat ad a szurkolóknak, Ugrai Roland jön, ha úgy teljesít, hogy hívják, Stieber Zoltán pedig Storck maradása mellett lenne.

Marco Rossinak két nyaklánca van: egy piros-fekete és egy sárga-kék. Az utóbbi a DAC színe, ahol most dolgozik, és ahol pontosan érzi, hogy ők a szlovák futball magyarjai, de Pietsch Tibort a Nemzeti Sportnak Dunaszerdahelyen adott nagyinterjú minden sorában arra is emlékeztette, hogy a szíve még mindig a Honvédé...

Arjen Robben pályafutásának csak narancssárgában van vége. A villámléptű holland a Bayernben még folytatja, és Tóth Ádám azt is megnézte, mi vezetett a véglegesnek tűnő döntéshez.

Kozma Dominik élvezi, hogy a vizes-vb-vel bekerült a közérdeklődés fókuszába, de most már aranyakat is nyerne. Kovács Erikának azt is elmesélte, hogy hány kilótól próbál megszabadulni az újra elkezdődő kemény edzések során.

Kárász Anna is talpra állt a gödör aljáról. Kajakvilágbajnokunk elmondta Pircs Anikónak, hogy ha valamit az elmúlt években megtanult, az az, hogy olyan terhet sose vegyen a nyakába, amit nem bír el.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – a levegő urával, Vojvoda Dáviddal, akit pszichológus segített talpra állni, a BL-fanatikus kajakossal, Pauman Dániellel és a heti televíziós sportműsorral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik