HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.10.12 22:52 Frissítve: 2017.10.12 22:52

NS: Kádár megérti a füttyöt; Rossi is érzi, hogy magyar – péntek

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Válogatottjaink testületileg úgy vélik, az MLSZ döntsön arról, ki a kapitány. Egyoldalas összeállításunkból kiderül, hogy Kádár Tamás igazat ad a szurkolóknak, Ugrai Roland jön, ha úgy teljesít, hogy hívják, Stieber Zoltán pedig Storck maradása mellett lenne.

Marco Rossinak két nyaklánca van: egy piros-fekete és egy sárga-kék. Az utóbbi a DAC színe, ahol most dolgozik, és ahol pontosan érzi, hogy ők a szlovák futball magyarjai, de Pietsch Tibort a Nemzeti Sportnak Dunaszerdahelyen adott nagyinterjú minden sorában arra is emlékeztette, hogy a szíve még mindig a Honvédé...

Arjen Robben pályafutásának csak narancssárgában van vége. A villámléptű holland a Bayernben még folytatja, és Tóth Ádám azt is megnézte, mi vezetett a véglegesnek tűnő döntéshez.

Kozma Dominik élvezi, hogy a vizes-vb-vel bekerült a közérdeklődés fókuszába, de most már aranyakat is nyerne. Kovács Erikának azt is elmesélte, hogy hány kilótól próbál megszabadulni az újra elkezdődő kemény edzések során.

Kárász Anna is talpra állt a gödör aljáról. Kajakvilágbajnokunk elmondta Pircs Anikónak, hogy ha valamit az elmúlt években megtanult, az az, hogy olyan terhet sose vegyen a nyakába, amit nem bír el.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – a levegő urával, Vojvoda Dáviddal, akit pszichológus segített talpra állni, a BL-fanatikus kajakossal, Pauman Dániellel és a heti televíziós sportműsorral.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.13 13:23:22

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

Szolid öröm, kitörő feszültség, végül ölelés és mosoly.

2018.09.12 22:38:45

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Egy szövetségi kapitány maximum annyit tehet, amennyit Marco Rossi tett a görög meccs előtt. Hogy hitet ad a majd’ egy éve nyeretlen társaságnak, önbizalmat a cselekhez, a lövésekhez, például a korábbi akadémiai reménységeknek.

2018.09.12 22:40:33

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Lesz első az egyenlők között.

2018.09.12 11:09:58

Magyar válogatott PÓR KÁROLY

„Egy szövetségi kapitány maximum annyit tehet, amennyit Marco Rossi tett…”

HIRDETÉS
HIRDETÉS