nemzetisport.hu 2017.10.12 22:52 Frissítve: 2017.10.12 22:52

NS: Kádár megérti a füttyöt; Rossi is érzi, hogy magyar – péntek

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Válogatottjaink testületileg úgy vélik, az MLSZ döntsön arról, ki a kapitány. Egyoldalas összeállításunkból kiderül, hogy Kádár Tamás igazat ad a szurkolóknak, Ugrai Roland jön, ha úgy teljesít, hogy hívják, Stieber Zoltán pedig Storck maradása mellett lenne.

Marco Rossinak két nyaklánca van: egy piros-fekete és egy sárga-kék. Az utóbbi a DAC színe, ahol most dolgozik, és ahol pontosan érzi, hogy ők a szlovák futball magyarjai, de Pietsch Tibort a Nemzeti Sportnak Dunaszerdahelyen adott nagyinterjú minden sorában arra is emlékeztette, hogy a szíve még mindig a Honvédé...

Arjen Robben pályafutásának csak narancssárgában van vége. A villámléptű holland a Bayernben még folytatja, és Tóth Ádám azt is megnézte, mi vezetett a véglegesnek tűnő döntéshez.

Kozma Dominik élvezi, hogy a vizes-vb-vel bekerült a közérdeklődés fókuszába, de most már aranyakat is nyerne. Kovács Erikának azt is elmesélte, hogy hány kilótól próbál megszabadulni az újra elkezdődő kemény edzések során.

Kárász Anna is talpra állt a gödör aljáról. Kajakvilágbajnokunk elmondta Pircs Anikónak, hogy ha valamit az elmúlt években megtanult, az az, hogy olyan terhet sose vegyen a nyakába, amit nem bír el.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – a levegő urával, Vojvoda Dáviddal, akit pszichológus segített talpra állni, a BL-fanatikus kajakossal, Pauman Dániellel és a heti televíziós sportműsorral.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.12.09 10:27:32

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

José Henrique, a Benfica kapusa megfogta a labdát. Kirúgáshoz készülődött, játszott a labdával…

2017.12.05 23:32:59

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Hogy valamivel mélyebbre hatoljak, alapvetően megengedhetetlen, hogy egy futballista tanáccsal lássa el a nézőket. Mert ugyebár a néző jegyet vesz, és ezzel – akár tetszik, akár nem – jogot nyer a tetszésnyilvánításra.

2017.12.05 23:26:51

Magyar válogatott L. PAP ISTVÁN

NS-VÉLEMÉNY. Nem mi játszunk jövőre, hanem velünk játszanak.

2017.12.03 23:11:54

Magyar válogatott SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Öntől most csodát várnak, sőt elvárnak, hiszen a magyar labdarúgó-válogatottnak ki kell jutnia a 2020-as Európa-bajnokságra. Kapitány úr, még egyszer leírom: ki kell jutnia!

2017.12.02 10:04:29

Magyar válogatott THURY GÁBOR

„Egyszer nekünk is sikerülhetett. Egyszer mellénk is állhatott a szerencse. Mert a sors többnyire visszaadja azt, amit korábban elvett.”