Női válogatott: a döntetlen után a mieink legyőzték a horvátokat

Vágólapra másolva!
2011.05.18. 07:50
A magyar női labdarúgó-válogatott a vasárnapi 1–1-es döntetlent után kedden 1–0-ra győzött Horvátország ellen az Andráshidán rendezett felkészülési mérkőzésen.

Kiss László több helyen változtatott az első találkozón pályára lépő kezdőcsapaton, ezúttal a Kovács Klaudia – Szórádi Nikolett (Demeter Réka, 72.), Szeitl Szilvia, Tálosi Szabina, Megyeri Boglárka – Papp Dóra (Tóth Gabriella 46.), Rácz Zsófia, Tóth Alexandra, Szarvas Alexandra (Szuh Erika, 68.) – Pádár Anita, Méry Rita (Fogl Katalin 79.) összetételű csapatot küldte pályára.

A mieink már a 12. percben megszerezték a vezetést, egy kapusról kipattanó labdára Papp Dóra érkezett a leggyorsabban és a hálóba továbbított. A folytatásban kiegyenlített volt a játék, végig óriási küzdelem zajlott. Mindkét oldalon adódtak lehetőségek, ám ezekből további gólok már nem születtek, így a magyar válogatott 1–0-ra legyőzte ellenfelét.

„Az összecsapás nagyon hasonlított a vasárnapi meccshez – nyilatkozta a lefújás után Kiss László az mlsz.hu-nak. – Óriási küzdelem folyt a pályán, amelyből mi kerültünk ki győztesen. Az első félidőben lőttük a gólt, de most is, akárcsak vasárnap, a szünet után játszottunk jobban. A legfontosabb célt megvalósítottuk a két mérkőzéssel, megtudtuk, hogy kikre számíthatunk az előttünk álló feladatok során, emellett nemzetközi tapasztalatot is szerzett a csapat."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik