Nikolics előtt nyitva az ajtó; Márton, a megmentő

Vágólapra másolva!
2020.02.10. 22:15
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Nikolics Nemanja előtt nyitva áll a válogatott ajtaja. A nemzeti tizenegyben való szereplést még Georges Leekens regnálása alatt lemondó csatár egyelőre nem jelent ki semmit, de áll a Marco Rossival történő egyeztetés elé, és tudja, hogy a Székesfehérvár–Telki távolság csak hetven kilométer… Somogyi Zsolt írása.
Nikolics Nemanja előtt nyitva áll a válogatott ajtaja.
A nemzeti tizenegyben való szereplést még Georges Leekens regnálása alatt lemondó csatár egyelőre nem jelent ki semmit, de áll a Marco Rossival történő egyeztetés elé, és tudja, hogy a Székesfehérvár–Telki távolság csak hetven kilométer… Somogyi Zsolt írása.

Márton Gáborra vár a feladat: bent tartani a ZTE-t. Az egykori 21-szeres válogatott védő Dobos Barna helyét foglalja el a Zalaegerszegi kispadon, és korábbi kispesti klubtársa, Sallói István klubigazgató szerint az egyik legfőbb erénye, hogy pillanatok alatt átlátja a helyzetet. Tősér Norbert helyzetjelentése.

Liu Shaolin Sándor a lelki terrorról, a vk-elsőségről – és a közelgő vb-ről. Olimpiai bajnokunk a riválisokkal szemben alkalmazott pszichés taktikákról is beszélt Kovács Erikának, és ezt sem rejtette véka alá, hogy az 500 méter világkupa-győzelme után Szöulban megcélozza az összetett világbajnoki aranyat..

És ha kedd, akkor ezúttal Olimpia melléklet 4 oldalon – Péni István sportlövő felkészülésével, baseball-lal és softball-lal, a sport nagy technikai vívmányaival, a japán szellemekkel, a Titanic ötkarikás túlélőivel és magyar kvótafigyelővel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik