L. P. I. 2020.02.21 23:01 Frissítve: 2020.02.21 23:04

Nagy Ádám: Bulgáriában dominálnunk kell

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Nagy Ádám már megbékélt azzal, hogy nem Olaszországban, hanem az angol másodosztályban játszik. A Bristol City légiósa Angliában találkozott Babják Bencével, akinek a magyar futballközegről, a válogatottra a szófiai Eb-pótselejtezőn váró nehézségekről és a magánéletéről is beszélt.

Isael Matyóföldön, avagy Mezőkövesd–Fradi rangadó az NB I-ben. A bajnoki tabellát vezető ferencvárosiak brazil légiósa azt is elmondta Borbola Bencének, hogy az utóbbi idők gyenge büntetőstatisztikája ellenére Kövesden is odaállna a tizenegyeshez, mert csak a félősök izgulnak…

Váradi Benedek úgy véli, minden meccset meg akar nyerni a férfi kosárlabda-válogatott. Az Európa-bajnok szlovénok legyőzése után, ukrajnai látogatás előtt hangulatkép a mieink háza tájáról – a magyar–szlovént a telefonján követő, aggódó Luka Donciccsal…

Kapás Boglárka tudja, hogy a világbajnoki cím még nem jelent automatikus tokiói indulást. A Thaiföldön edzőtáborozó úszó ugyanakkor már az olimpia jegyében él, és nem tudja elképzelni, hogy a Hosszú, Szilágyi, Jakabos trióból ketten is megelőzzék, avagy ne legyen ott végül a japán fővárosban. Kovács Erika interjúja.

És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Jürgen Klopp-sorozat 1. részével, a nagy rivális és barát, Ivan Patzaichin emlékeivel Wichmann Tamásról, az MLSZ-életműdíjas Mezey Györggyel és az olimpiai bajnok öttusázóval, Németh Ferenccel.

2020.03.27 21:23:29

Magyar válogatott THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Gyors reagálásuk az élet minden területén adakozásra ösztönöz.

2020.03.23 17:01:50

Magyar válogatott P. K.

A tavaszi forma alapján összeállítottuk, kik utazhattak volna Szófiába, ha nem szól közbe a járvány.

2020.03.19 10:54:41

Magyar válogatott MTI

„A magyar drukkerek szenvedélyesebbek, mint az olaszok, és ez érezhető a válogatott meccseken.”

2020.03.18 21:31:45

Magyar válogatott N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Rudas Ferenc sorsa örökre legenda, a »mi lett volna, ha?« kezdetű kérdés folytonosan feltoluló – megnyugvást persze sosem hozó – példázata maradt.