MLSZ: Pintér Attila szeretné, ha átalakulna a versenyrendszer

Vágólapra másolva!
2014.04.07. 20:09
null
Pintér Attila (Fotó: Szabó Miklós)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn felvázolt egy tervet azzal kapcsolatban, hogy milyen, a versenyrendszert, azon belül is elsősorban a Ligakupa lebonyolítását érintő szakmai alapú módosításokat szeretne a közeljövőben az MLSZ elnöksége elé terjeszteni – derült ki az MLSZ hivatalos honlapjának beszámolójából.

Pintér Attila az NB I-es klubok vezetőedzőinek szokásos szakmai egyeztetésén vázolta tervét hétfőn Telkiben.

A beszámoló szerint a szakemberek több javaslatot is tettek a bajnokság, a Magyar Kupa és a Ligakupa lebonyolításával kapcsolatban, amelyekből véleményük szerint az egyesületek mellett a válogatott is profitálna. Részletekről nem ír az mlsz.hu.

Pintér Attila kinevezése óta rendszeresen egyeztetésre hívja az élvonalbeli klubok vezetőedzőit, ezeken a találkozókon a válogatott és a klubcsapatok aktuális szakmai kérdései kerülnek napirendre.

A válogatott keret kétnapos összetartását kihasználva a szövetségi kapitány hétfőn délben látta vendégül Telkiben kollégáit, a megbeszélésre olyan szakemberek is el tudtak jönni, akiknek a korábbi egyeztetéseken nem volt alkalmuk részt venni, így Thomas Doll, Nebojsa Vignjevics vagy José Gomes is ott volt a találkozón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik