MLSZ: Marco Rossi fizetése egyelőre nem csökken

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.04.09. 12:31
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának egyelőre nem csökken a fizetése – derült ki a csakfoci.hu cikkéből.

Mint ismert, a koronavírus-járvány következtében több külföldi és magyar klub is nehéz helyzetbe kerülhet gazdaságilag, emiatt sok csapatnál csökkentenék a játékosok és a stáb fizetését– a Csakfoci ennek kapcsán megkereste a Magyar Labdarúgó-szövetséget, és Marco Rossi szövetségi kapitány béréről érdeklődött.Magyar Labdarúgó-szövetséget, és Marco Rossi szövetségi kapitány béréről érdeklődött.

Reakciójában az MLSZ azt írja, az olasz szakember fizetése egyelőre nem csökkent.

Marco Rossi a családjával szűk körben, Olaszországban van. Természetesen otthon is dolgozik, készül az őszi mérkőzésekre. Rengeteg feladata van, próbálja elvégezni azon munkák jelentős részét, amelyekre az őszi, szokatlanul zsúfolt programban várhatóan nem lenne ideje. A kapitány fizetése az MLSZ-nél nem csökkent, de a járvány elleni harcban résztvevők javára – a válogatott játékosokhoz és a szövetséghez hasonlóan – ő is adakozott” idézi a csakfoci.hu a szövetség válaszát.

A portál saját információira hivatkozva hozzáteszi:„a szövetség döntésére hatással volt az is, hogy Rossi szerződése úgy épül fel, hogy az alapbére a »megszokott« kapitányi fizetésekhez képest nem magas, így ezt tudja tartani az MLSZ, Rossi keresete akkor ugrana meg jelentősen, ha a válogatottat kijuttatná az Eb-re.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik