MLSZ: koncerttel is várják a drukkereket a magyar-román meccs előtt

Vágólapra másolva!
2013.03.12. 18:02
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján adott tájékoztatást a zárt kapus Magyarország–Románia március 22-i vb-selejtező idejére, az Ötvenhatosok terére szervezett közös meccsnézés programjáról. Az alábbiakban a szövetség ezzel kapcsolatos közleményét olvashatja.

„A Magyar Labdarúgó-szövetség közös meccsnézést szervez az Ötvenhatosok terén a MagyarországRománia világbajnoki selejtezőre. A zárt kapus döntés ellenére, a magyar válogatott szurkolói együtt, közösen nézhetik a csapat következő tétmérkőzését.

Kedden hivatalossá vált, hogy a március 22-i vb-selejtező mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik meg, ezért a szurkolók csak a Puskás Ferenc Stadionon kívül szoríthatnak a magyar válogatott sikeréért. A Magyar Labdarúgó-Szövetség, korábbi ígéretéhez híven, a többségben lévő, a csapatát sportszerűen buzdító szimpatizánsainak kiszolgálása érdekében, lehetőséget biztosít a drukkereknek, hogy – a döntés ellenére – közösségi élményként éljék meg a magyar válogatott buzdítását, ezért meccsnézést és koncertet, igazi fesztivált szervez az Ötvenhatosok terén.

„A kilátogató szurkolókat a büfék mellett óriás kivetítők várják Budapest egyik legnagyobb közterén, ahol közösen tekinthetik meg a meccset és szoríthatnak a magyar válogatott sikeréért. A program már jóval a mérkőzés előtt elkezdődik, 19 órától a Magna Cum Laude zenekar koncertje adja meg az alaphangulatot a szurkoláshoz.

A teljes program mindenki számára ingyenes. Az MLSZ partnere, a Magyar Telekom jóvoltából az óriáskivetítőhöz legközelebbi helyekre SMS regisztrációt követően lehet bejutni. Ehhez mindössze a FOCI szót kell elküldeni SMS-ben a +36 30 3030987-es, nem emelt díjas telefonszámra. (A magyarországi mobil távközlési szolgáltatók díjcsomagjában meghatározott SMS, MMS díjak szerint. A sikeres regisztrációt egy QR kódot ábrázoló válasz MMS jelzi, éppen ezért a regisztrációs folyamatot MMS képes mobilkészülékkel kell elvégezni. A kódot a helyszíni belépéshez meg kell őrizni.)

Az első 3500 regisztráló a színpadhoz és a kivetítőhöz közel nézheti végig az eseményeket. Minden regisztrációval két-két szurkoló léphet be a kiemelt területre. Várunk mindenkit a válogatott rendezvényére!" – tájékoztatott az mlsz.hu.

A RENDEZVÉNY PROGRAMJA
18.00 Kapunyitás
19.00 Magna Cum Laude koncert
20.20 Válogatott mérkőzés, vendégekkel, felvezetéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik