MLSZ: egy ideig nem lesz válogatott mérkőzés a Szusza-stadionban

Vágólapra másolva!
2010.09.28. 22:03
null
Ki tudja, mikor látunk ilyet legközelebb a Szusza-stadionban (Fotó: Korponai Tamás)
Címkék
Az MLSZ Biztonsági Bizottsága külön eljárásban kivizsgálta a Magyarország–Moldova Eb-selejtező labdarúgó-mérkőzésen történt rendellenességeket – olvasható a szövetség honlapján.

 

A vizsgálat alapján, a bizottság által tett javaslatok figyelembevételével az MLSZ vezetése alábbi döntéseket hozta:

a) A Szusza Ferenc Stadionban a mérkőzéssel kapcsolatban tapasztalt infrastrukturális hiányosságok felszámolásig az MLSZ nem rendez válogatott mérkőzést.

b) Az MLSZ a mérkőzés biztosítását ellátó biztonsági szolgáltató cég felé előírja, hogy azon emberek, akikről bebizonyosodott, hogy indokolatlanul erőszakot alkalmaztak, illetve akik az előírástól eltérő modortalan magatartást tanúsítottak a vendégekkel szemben, a továbbiakban az MLSZ rendezvényeinek biztosításában nem vehetnek részt.

c) Az MLSZ részéről a mérkőzés szervezésében vezetőként, illetve felelősként résztvevő személyek szóbeli és írásbeli figyelmeztetésben részesülnek.

d) Az MLSZ részéről a mérkőzésen tapasztalt rendezési hiányosságokkal kapcsolatosan nyilatkozó, a szurkolókat hibáztató kommunikációs vezető pénzbeli figyelmeztetésben részesül.

e) Az MLSZ Biztonsági Bizottsága azonnali intézkedéseket hozott a feltárt hibák és hiányosságok jövőbeni elkerülése érdekében.

f) Az MLSZ személyre szóló elektronikus levélben kereste meg az összes olyan általa ismert, azonosítható szurkolót, akit a mérkőzésen a rendezési hiányosságok miatt valamilyen sérelem ért.

A vizsgálat főbb megállapításairól ide kattintva olvashat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik