MLSZ: Csányi Sándor vezeti a leggazdagabb magyarok listáját

Vágólapra másolva!
2015.05.14. 09:45
Továbbra is Csányi Sándor, az OTP Bank vezére, a Mol alelnöke, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke a leggazdagabb magyar a Napi.hu gazdasági hírportál gondozásában megjelent, „A 100 leggazdagabb” című kiadvány szerint.

Csányi Sándor tavaly újabb 15 milliárddal, 165 milliárd forintra gyarapította vagyonát, így 2011 óta megszakítás nélkül ötödször lett a leggazdagabb magyar – írta a Napi.hu az MTI-nek elküldött közleményében. A Napi.hu az ország legbefolyásosabb embereiről is készített rangsort, Csányi ezen a második helyet foglalja el Orbán Viktor miniszterelnök mögött.

A leggazdagabb magyarok listájának első húsz helyezettje között található a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági vállalkozás tulajdonosa, Leisztinger Tamás (11. hely, 72 milliárd forint), valamint a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosa, Révész Bálint (19. hely, 28.6 milliárd forint).

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesternek, a Puskás Akadémiát működtető alapítvány kuratóriumi elnökének vagyona az idei becslés szerint 8.4 milliárd forintra duzzadt – ez a 86. helyre elegendő.

A Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub elnöke, Nyerges Zsolt a 24. helyen áll 26.3 milliárddal, míg a kecskeméti kosárlabdacsapat névadó szponzora, a Duna Aszfalt két tulajdonosa, Szíjj László és Varga Károly a 29–30. helyen 23-23 milliárddal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik