Minifutball-vb: a válogatott vezetett Chile ellen, aztán...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.09. 21:47
A magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott Chilével a Tunéziában zajló minifutball-vb csoportkörének negyedik játéknapján.

A Mexikó elleni vereség után Fekete Róbert és Varga Csaba nélkül kellett javítania a magyar válogatottnak, amely jól kezdte második csoportmérkőzését a tornán, és a 20. percben meg is szerezte a vezetést: egy beadás után egy chilei védő ért bele kézzel a labdába, a megítélt büntetőt pedig Sós Márkó értékesítette higgadtan. A Mexikó elleni vereség után Fekete Róbert és Varga Csaba nélkül kellett javítania a magyar válogatottnak, amely jól kezdte második csoportmérkőzését a tornán, és a 20. percben meg is szerezte a vezetést: egy beadás után egy chilei védő ért bele kézzel a labdába, a megítélt büntetőt pedig Sós Márkó értékesítette higgadtan.

A második félidő elején ránk ijesztettek a chileiek, ám a Sikur Lajost helyettesítő Tajti Bence nagy bravúrral hárított. Három percre rá már Nagy Attila fejese révén veszélyeztettünk, majd egy sarokrúgás után Cseszneki Richárd találta telibe a lécet.

Egy-egy fellángolást leszámítva ekkor tanácstalannak tűnt az ellenfél, a mieink irányították a játékot, sőt, ha Horváth Zsolt nem a kapufát találja el nagy helyzetben, akkor az előnyünket is növelhettük volna.

A hajrában viszont megbosszulták magukat a kihagyott helyzetek: egy szöglet után egyenlített az ellenfél, így a magyar válogatott egy ponttal várja az utolsó csoportmeccset, amelyet Irak ellen játszik Nagy Lajos együttese.

KISPÁLYÁS VILÁGBAJNOKSÁG, TUNÉZIA
CSOPORTKÖR, B-CSOPORT, 2. FORDULÓ
MAGYARORSZÁG–Chile 1–1
Az állás: 1. Mexikó 6 pont, 2. Chile 4, 3. MAGYARORSZÁG 1, 4. Irak 0
Szerda

17.45: MAGYARORSZÁG-Irak (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik