nemzetisport.hu 2019.06.12 00:35 Frissítve: 2019.06.12 01:12

Minden a Wales elleni sikerről; Varga Dénes még mindig indulatba jön

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

Ott voltak munkatársaink a Groupama Arénában, helyszíni tudósításban számolunk be a Wales elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőről, és képekben is megmutatjuk a legfontosabb és legérdekesebb történéseket. Megszólal egy másik nemzeti csapatnál érdekelt szakember, Szabics Imre is, aki az osztrák válogatott másodedzője, és aki most fellélegezhetett, hiszen Ausztria együttese két győzelemmel visszatért a G-csoportban a továbbjutásért zajló versengésbe.

Szerdán rendezik a férfi kosárlabda bajnokság elődöntőjében a mindent eldöntő Körmend–Pécs összecsapást. A párharcot a vasi együttes kezdte jobban, összesítésben már 2–0-ra vezetett, de ekkor – meglepetésre – feltámadt a PVSK, és kiharcolta az ötödik mérkőzést. A baranyaiak utóbbi sikerében főszerepet játszott a rutinos magasbedobó, Andrija Csirics, aki 22 ponttal járult hozzá csapata győzelméhez. A légiós hamarosan betölti a 39-et, de a Nemzeti Sportnak azt mondta, legalább 7-8 évet még kosarazna.

Varga Dénes még mindig indulatba jön, ha a vízilabda Bajnokok Ligája legutóbbi döntőjének bíráskodása kerül szóba. Az FTC csapatkapitányát a játékvezetők kipontozták a hannoveri meccsen, így az utolsó tíz percet a lelátóról kellett végignéznie. A nyolcas döntő legjobbjának megválasztott pólós nem tagadta, frusztrálta, hogy ilyen nyersen bele lehet nyúlni a partról egy nemzetközi torna aranycsatájának alakulásába. A pólós arról is mesélt, hogy korábban sok betörésgólt szerzett a testvérével, Dániellel összejátszva, s ebben az idényben megint születtek ilyen találatok.

Nagyszerű sikert ért el a Roland Garroson Babos Tímea, aki Kristina Mladenovic oldalán megnyerte a női párost. Az első számú magyar játékost ez alkalommal elkísérte a döntőre édesapja is. Babos Csaba lapunknak elmondta, amikor lánya első GS-trófeáját szerezte Melbourne-ben, ő éppen Marokkóban volt, s még tévén sem követte a meccset, inkább elment futni. A szakember, aki újra besegít Tímea felkészülésébe, mesélt arról, miként éli meg gyermeke kudarcait, de arról, hogy vajon otthon most már „aranytömbökkel dobálóznak-e”.

2020.02.27 22:05:05

Magyar válogatott SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Hagyjuk ezt a süket dumát, kérem!

2020.02.27 11:31:12

Magyar válogatott P. K.

Az Aston Villa fiatal támadója a negatív légkör miatt nem kíván szerepelni a bolgár válogatottban.

2020.02.24 18:49:13

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR, ZOMBORI ANDRÁS

AZ MLSZ életműdíjasa szerint Törőcsik Andrásnak Maradonánál is jobb képességei voltak, a mai hazai edzők közül Kuttor Attilát emeli ki.

2020.02.21 23:01:18

Magyar válogatott L. P. I.

2020.02.21 00:14:59

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Egy kulcspozícióban biztosan jobbak vagyunk a bolgároknál.