Magyar-román: Piturca alighanem kihagyja a Steaua gólvágóját

Vágólapra másolva!
2013.03.17. 12:01
Valószínűleg kimarad a magyar és a holland válogatott elleni labdarúgó világbajnoki-selejtezőkre készülő román keretből a Steaua Bucuresti első számú csatára, a helyi élvonal góllövőlistáját fölényesen vezető Raul Rusescu – írja a Gazeta Sporturilor.

A román sportlap úgy véli, hogy mivel Victor Piturca szövetségi kapitány már négy légiós támadónak meghívót küldött, Rusescu nem jutna lehetőséghez, így kimarad a keretből – a csatár egyébként is rutintalannak számít A-válogatott szinten. Hasonló okokból (már két légiós is van a posztjára) valószínűleg a balhátvéd Iasmin Latovlevici is kimarad.

A ROMÁN SZÖVETSÉGI KAPITÁNY, VICTOR PITURCA VASÁRNAP ESTE ISMERTETI TELJES KERETÉT A MAGYAR VÁLOGATOTT ELLENI VB-SELEJTEZŐRE. A BEHÍVOTT LÉGIÓSOK:

Costel Pantilimon (Manchester City), Gabriel Tamas (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Spezia Calcio), Razvan Rat (Sahtar Doneck), Stefan Radu (Lazio), Costin Lazar (PAOK), Gabriel Andrei Torje (Granada), Adrian Mutu (AC Ajaccio), Bogdan Sorin Stancu (Orduspor), Daniel Niculae (Kubany Krasznodar), Claudiu Keserü (Angers), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)

Mindent a magyar–román világbajnoki selejtezőről: itt az összes hírünket megtalálja a kulcsfontosságú meccsről!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik