Magyar-román: Olyan állapotba hozzuk magunkat, hogy győzhessünk - Hajnal

Vágólapra másolva!
2013.03.21. 13:20
Amint arról már beszámoltunk, ma Telkiben sajtótájékoztatót tartott az elmúlt napok tapasztalatairól, a felkészülésről a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor. A szakember mellett Hajnal Tamás középpályás is válaszolt az újságírók kérdéseire.

„Túl vagyunk két nagyon részletes elemzésen. Rengeteg jelenetet láttunk a románok támadásairól, védekezésükről, pontrúgásaikról. A szakmai stáb nagyon részletes munkát végzett, minden adva van ahhoz, hogy ismerjük a románok erényeit, gyengéit, a játékukat” – mondta Hajnal Tamás.

„Arról nem szeretnék részletesen beszélni, hogy mire számítunk tőlük, de azt mindenki láthatta, hogy egy nagyon szervezett védekező játékot felmutató csapatról van szó. A hollandok elleni meccset kivéve nem kaptak gólt a selejtezőkön, ami mutatja az erényeiket” – tette hozzá a stuttgarti középpályás.

Hajnal azt is elmondta, annak ellenére, hogy kevesebbet játszott az elmúlt időszakban, nincsenek erőnléti problémái, mert rengeteg edzésmunka van benne.

„Felkészültek leszünk, és egymást is olyan állapotba fogjuk hozni mind az öltözőben, mind a bemelegítésnél a pályán, hogy képesek legyünk megnyerni a mérkőzést" – fogalmazott a középpályás arra a felvetésre, hogy a szurkolók nélkül fel tud-e pörögni a csapat.

Mindent a magyar–román világbajnoki selejtezőről: itt az összes hírünket megtalálja a kulcsfontosságú meccsről!

A D-CSOPORT PÉNTEKI PROGRAMJA

ANDORRA–TÖRÖKORSZÁG
19.15, Andorra La Vella,
Comunal de Aixoval Stadion. V: Nerijus Dunauskas (lett)

HOLLANDIA–ÉSZTORSZÁG
20.30, Amszterdam,
Amsterdam Arena. V: Vitalij Meskov (orosz)

MAGYARORSZÁG–ROMÁNIA
20.30, Budapest,
Puskás Ferenc Stadion. V: Wolfgang Stark (német)

VB-SELEJTEZŐ, A D-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Hollandia 4 4 13– 2 +11 12
2. MAGYARORSZÁG 4 3 1 10– 5 +5 9
3. Románia 4 3 1 8– 4 +4 9
4. Törökország 4 1 3 4– 6 –2 3
5. Észtország 4 1 3 1– 6 –5 3
6. Andorra 4 4 0–13 –13 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik