Magyar–román: Chiriches már edz, Iordanescu számít rá

Vágólapra másolva!
2015.09.03. 08:33
A Budapestre utazás előtti utolsó edzésen, szerda délelőtt először tréningezett együtt csapattársaival Vlad Chiriches, a román labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. Gabriel Torje szintén ekkor edzett először teljes intenzitással, az Osmanlispor szélsője azonban továbbra is befáslizott fejjel készül, miután vasárnap hat öltéssel varrták össze a sebét.

Anghel Iordanescu szövetségi kapitány mindenáron szeretné pályára küldeni az Üllői úton a Napoli csípősérüléssel küszködő védőjét, de arra is fel van készülve, ha Chiriches mégsem tudja vállalni a játékot. Az edzések során ugyanis a kezdőnek tekinthető tizenegyben többnyire Cosmin Moti és Dragos Grigore kapott helyet belső védőként, a csapatkapitány szereplése esetén utóbbi kerülne a kispadra.

Iordanescu több mint fél órán keresztül a nyomás alá helyezett védelem egyérintős labdakihozatalát és az ellenfél bedobásainak elhárítását gyakoroltatta a mogosoaiai edzőközpontban. A Gazeta Sporturilor sportnapilap beszámolója szerint a román szakvezetőség arra számít, hogy a magyar válogatott a közönség nyomásra „lehengerlő ambícióval" támad majd a román csapatra, és a vendégcsapatnak elsősorban erőnléti, mint taktikai csatára kell felkészülnie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik