Labdarúgás: vereséggel kezdett a művészválogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.29. 12:00
A magyar művészválogatott a Szlovéniától elszenvedett 2−0-s vereséggel kezdte a művészek moszkvai labdarúgó-világbajnokságát.

A magyar csapat a második félidő közepén emberhátrányba került, majd nem sokkal később gólt kapott a három volt profi játékossal felálló szlovénoktól, a meccs hajrájában pedig ismét a mieink kapujába került a labda.

A mérkőzés videón

Magyarország legközelebb hétfőn lép pályára a házigazda Oroszország ellen magyar idő szerint 19 órakor, a találkozót élőben közvetíti a torna YouTube-csatornája.

A karitatív célú nagypályás futballtornán 16 ország képviselteti magát, és mindegyik nemzeti csapatban legfeljebb három korábbi profi, 39 év fölötti, legalább száz élvonalbeli meccsel rendelkező labdarúgó szerepelhet. A mieinket Egressy Gábor és a csapathoz az oroszok elleni meccs előtt csatlakozó Vincze Ottó erősíti. Az együttesekben három nem művész amatőr játékos is szerepet kaphat, a többieknek pedig valamelyik művészeti ág képviselőjének kell lennie. A nem művész játékosok közül legfeljebb hárman lehetnek egy időben a pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik